Wij gaan eropuit, check de Uitagenda!
Uitagenda met tips voor kinderuitjes

Wij gaan eropuit, check de Uitagenda!

De leukste kinderuitjes in Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Zundert, Chaam! Onze uitagenda staat vól met leuke activiteiten per dag die je kan doen. Kies je favoriete theatervoorstelling, gezinsuitje, kinderuitje, weekenduitje, dagje weg of weekendtip.

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 139 resultaten
Pagina: 12345
totaal 139 resultaten
Pagina: 12345

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Breda!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Breda: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur

Op Kidsproof Breda vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Prinsenbeek, Zevenbergen en Teteringen!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)