De leukste uitjes in en om Breda
Uitagenda

De leukste uitjes in en om Breda

In de UITAGENDA vind je voor een specifieke datum de leukste uitjes, activiteiten, voorstellingen en evenementen voor kinderen in en om Breda.

Check altijd de site van de organisator om hun maatregelen met betrekking tot corona te lezen.

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 34 resultaten
Pagina: 12
totaal 34 resultaten
Pagina: 12

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Breda!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Breda: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur?

Extra tips voor de herfstvakantie, Sinterklaas, Halloween en kerstvakantie

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn. Met extra veel leuke tips voor in de herfstvakantie, rondom Sinterklaas en Halloween, en leuke dingen om te doen in de kerstvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur

Op Kidsproof Breda vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Prinsenbeek, Zevenbergen en Teteringen!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)