Alle Sinterklaasactiviteiten in Breda 2022
Sinterklaas

Alle Sinterklaasactiviteiten in Breda 2022

Hier vind je alle informatie over de Sinterklaasintochten 2022 in Breda, alle Sinterklaasactiviteiten en de leukste Sinterklaas uitjes.

Een bezoekje aan het huis of kasteel van Sinterklaas, de pakjesboot, je pietendiploma halen.. het kan allemaal!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 0 resultaten
Pagina:
Helaas, we hebben voor deze datum (nog) geen activiteiten kunnen vinden. Kijk daarom ook even in onze categorie Eropuit, daar vind je heel veel activiteiten die je elke dag kunt doen!
totaal 0 resultaten
Pagina:

Wanneer is de intocht van Sinterklaas 2022?

Gaat de intocht van Sinterklaas dit jaar door in Breda? In onze uitagenda vind je alle Sinterklaas intochten in en om Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Prinsenbeek, Zevenbergen en Teteringen. De intocht van de Sint wordt dit jaar wel een beetje anders dan anders.

Sinterklaas activiteiten & Sinterklaas uitjes in de omgeving van Breda, Oosterhout en Etten-Leur

Ook zijn er veel andere leuke Sinterklaasactiviteiten in Breda. Zo kun je zien waar Sinterklaas slaapt, je kunt een Pietendiploma halen in het Pietenhuis, op bezoek bij Sinterklaas, een kijkje nemen op de pakjesboot, Sinterklaas ontmoeten, het boek van Sinterklaas zien, een brief aan Sinterklaas schrijven en heel veel pepernoten eten. Er zijn speciale activiteiten voor peuters en kleuters rondom Sinterklaas.

Sinterklaas in de regio Breda

Kijk hier in de uitagenda van Kidsproof Breda of je ook een Sinterklaashuis, een Pietendorp of de pakjesboot kunt bezoeken in Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Prinsenbeek, Zevenbergen en Teteringen. We maken er een mooi Sinterklaasfeest van!