De mooiste kindervoorstellingen in Breda!
Voorstelling

De mooiste kindervoorstellingen in Breda!

Wat zijn er prachtige theatervoorstellingen, dansvoorstellingen, films en concerten voor kinderen in Breda, Oosterhout en Etten-Leur!

Bekijk hier alle speeldata van voorstellingen in de regio.

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 22 resultaten
Pagina: 1
totaal 22 resultaten
Pagina: 1

De mooiste voorstellingen voor kinderen in de uitagenda van Breda

Hou je van theater, dans, muziek, opera of ballet? Op Kidsproof.nl vind je prachtige voorstellingen voor kinderen, families en gezinnen in en om Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Prinsenbeek, Zevenbergen en Teteringen.

Kindvriendelijke theatervoorstellingen, musicals en dansvoorstellingen in de regio Breda

Kom naar het theater of de schouwburg. Of bezoek een familievoorstelling in een openluchttheater, een poppenkast voorstelling in een poppentheater of marionettentheater of een circusvoorstelling of circusshow in het circus. Zo leuk om met kinderen naar toe te gaan!

De nieuwste kinderfilms en filmpremières

In onze uitagenda vind je de leukste familiefilms in lokale bioscopen en filmhuizen in Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bavel, Roosendaal, Prinsenbeek, Zevenbergen en Teteringen. En tenslotte zijn er speciaal voor kinderen muzikale voorstellingen in concertzalen en podia. Heb je wel eens een peuterconcert, kleuterconcert, kinderconcert of familieconcert bezocht? Zo leuk!