Sport BSO Bavel HI3Terug naar het overzicht

Sportopvang voor kinderen (4-13 jaar) in Bavel waar sport, spel, plezier en kind centraal staan!
Op 1 februari 2013 is Kinderdagverblijf De Berenboot uitgebreid met een Buitenschoolse Sport-opvang. Deze nieuwe vorm van buitenschoolse opvang biedt kinderen uit Bavel, Ulvenhout en omstreken, de mogelijkheid na schooltijd kennis te maken met verschillende sporten.

Sport BSO HI3 heeft een gezellige ruimte waar de kinderen na schooltijd ontvangen worden. Hier kunnen kinderen even bijkomen van school onder het genot van een drankje en fruit, alvorens zij zich naar de verschillende sporten of activiteiten begeven. Want naast de keuze uit verschillende sporten, biedt Sport BSO HI3 ook een creatief programma aan met activiteiten als knutselen, bakkken, hutten bouwen, musical, dansen etc.

Meer weten over deze vorm van BSO voor jouw kind doe je door te klikken op de roze button!

Tijdens een feestdag, verjaardag of viering uit eten met het gezin? Kijk in ons overzicht voor de leukste kidsproof-restaurants! En nee... dat zijn niet alleen pannenkoekenrestaurants. Maar... ook die ontbreken niet op ons lijstje!

Hi3 Bavel

Bavelse Hei 3
4854 PN Bavel
Openingstijden Van 14.30 uur tot 19.00 uur.

Voorschoolse opvang en vakantie opvang is ook mogelijk.
Prijs Zie de website. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy Summer!

Lees onze tips!