HupsakeeTerug naar het overzicht

Kinderdagverlijf Hupsakee

Centrum
4824 EH Breda
Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 7:30 - 18:30 uur.
Prijs Zie de website.
KDV Hupsakee is een particuliere organisatie met 3 vestigingen in Breda!
Hupsakee staat voor kleinschalige en persoonlijke opvang voor jouw kind in een warme omgeving. De vestigingen zijn te vinden in het centrum en Haagse Beemden. De kinderen komen in verticale groepen, wat inhoud dat er kinderen van 0 tot 4 jaar in één groep zitten. Daarbij heeft de locatie Louwersdonk twee horizontale groepen (babygroep en peutergroep).

In de verticale groepen boots je de thuissituatie na door broertjes en zusjes met elkaar de dag door te laten brengen. De kinderen leren veel van elkaar en omdat de kinderen een verschillend ritme hebben is er gedurende de dag voor ieder kind persoonlijke aandacht beschikbaar. In de horizontale groepen worden gedurende de dag vooral leeftijdsgerichte activiteiten georganiseerd.

Je bent altijd van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen op een van de vestigingen. Neem met de vestiging naar keuze contact op voor een rondleiding. Kijk voor de contactgegevens op de website via de roze button.

De leukste uitagenda voor kinderen staat boordevol activiteiten in het theater, naar het museum, in de natuur en nog veel meer!

Blogs & filmpjesAlle blogs