Kinderfysiotherapie BredaTerug naar het overzicht

Professionele fysiotherapie voor baby's en kinderen in Ulvenhout, Breda en Chaam!

Daniëlle en Frederique zijn de twee enthousiaste therapeuten van Kinderfysiotherapie Breda. Ze hebben een parktijk in Breda, Ulvenhout en Chaam.

Bij zuigelingen zijn er signalen die kunnen wijzen op motorische problemen zoals weinig kracht, overstrekken en moeite met veranderen van houding. Ook aandoeningen aan de luchtwegen of veel huilen kunnen een aanwijzing zijn dat er iets aan de hand is.

Kinderen in de basisschool leeftijd kunnen als gevolg van een bewegingsprobleem of het onvoldoende beschikken over motorische vaardigheden problemen hebben met het volgen van onderwijs of het deelnemen aan fysieke activiteiten passend bij de leeftijd. Dit kan een reden zijn om de deskundigheid van een kinderfysiotherapeut in te roepen.

Daniëlle en Frederique helpen de kinderen graag en proberen door middel van allerlei vormen van communicatie de problemen op een speelse wijze op te lossen.

Klik op de roze button om naar de website te gaan voor meer informatie!

PS Bekijk ook onze Eropuit categorie voor de leukste uitjes in en om Breda!

Kinderfysiotherapie Breda


Breda / Ulvenhout / Chaam
Openingstijden Maak een afspraak. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy Summer!

Lees onze tips!