icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni
icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni

Minerva KidsTerug naar het overzicht

Een gezellige kinderopvang in Breda met vaste pedagogische medewerksters!

Minerva Kids is een gezellige kinderopvang in Breda. De kids worden hier door vaste pedagogische medewerksters per groep opgevangen. Ook is deze opvang geheel inclusief, zoals luiers, eten en drinken. 

Het kinderdagverblijf biedt ruimte aan 60 kinderen per dagdeel in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Deze kinderen worden onderverdeeld in vijf verticale groepen van maximaal twaalf kinderen.

Verticale groepen wil zeggen dat kinderen van verschillende leeftijden bij elkaar in een groep zitten. Uit de ervaring van Minerva Kids blijkt dat dit grote voordelen heeft. 

Naast de vijf groepen heeft de vestiging ook een uitdagende, gezellige buitenspeelplaats en een sfeervolle speelhal waar per dag ander spel en ontwikkelingsmateriaal wordt aangeboden. Elke groep heeft verbinding met deze hal, die in de ochtend voor 08.30 uur gebruikt wordt voor het brengen van de kinderen. 

En er is regelmatig een toffe peuterdans, muziek en een kapper! Klik op de roze button om naar de website te gaan voor meer informatie!

PS Bekijk ook onze Clubjes categorie voor de leukste clubjes in en om Breda.


Minerva Kids

Minervum 7092a
4817 ZK Breda
Openingstijden Maandag t/m vrijdag: 07.30 - 18.30 uur Prijs €6,63 per uur Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Anders dan anders!

Anders dan anders!

Langzaam gaan er steeds meer uitjes open. Ook inspireren we nog volop met leuke tips voor rondom het huis. Geniet van elkaar en blijf gezond!

Direct naar de blogs met volop tips!