Villa KakelbontTerug naar het overzicht

Avontuurlijke kinderopvang van 0-12 jaar in vijf vestigingen gesitueerd in Breda Zuid-Oost.
Pippi Langkous zelf woont er niet, maar plezier en de avonturen die kinderen beleven bij Villa Kakelbont kinderopvang, zijn er niet minder om.

In het kinderrijke deel van Breda-Zuid en Bavel biedt Villa Kakelbont kinderopvang met een eigen gezicht en kwaliteit, in een stijl die het midden houdt tussen de vrolijke eigenzinnigheid van Pippi Langkous en de professionele betrokkenheid van ervaren pedagogische medewerkers.

De visie van Villa Kakelbont is dan ook de mogelijkheden en interesses van ieder kind centraal te laten staan tijdens de opvang. De kinderen voelen zich thuis door de huiselijke sfeer en kleinschalige omgeving. En naast alle pedagogische aspecten, veiligheidsvoorwaarden en hygiënevereisten is dat wel het allerbelangrijkste.

De opvangmogelijkheden zijn dagopvang voor kids van 6 weken tot 4 jaar, halve dagopvang voor peuters (incl. of excl. lunch) vanaf 2 jaar, BSO 4 en 7 , lunchopvang, vakantieopvang en peutergym. Lees meer over elk onderdeel via de website van Villa Kakelbont. Klik hiervoor op de roze button.

De leukste kinderwinkels in Breda vind je niet in de stad, maar online op Kidsproof!

Villa Kakelbont Breda

Baronielaan 251
4835 JL Breda
Openingstijden Afhankelijk van opvangvorm. Mogelijk van 07:00 uur tot 19:00 uur.
Prijs Zie de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Kinderfeestje gezocht?!

Kinderfeestje gezocht?!

Check dan onze tips in de Kinderfeestjes-themapagina! We hebben er meer dan 150 voor jullie verzameld.

Direct naar de tips!