Devi KidsTerug naar het overzicht

Kinderdagverblijf, peuterschool en bso waar creativiteit, leren en ontdekken centraal staan!
Devi Kids is een combinatie van kinderdagverblijf, peuterschool en buitenschoolse opvang. Hier kunnen kinderen opgroeien vanuit eigenheid door rust, ruimte, creativiteit, leren en ontdekken centraal te stellen.

De filosofie van Devi Kids wordt geleid door de nieuwsgierigheid van het kind naar de wereld om zich heen en is zo verbonden met sporen van Reggio Emilia, Yoga en Ayurveda.

Binnen Devi Kids wordt naast het aanbieden van zorg en ontwikkeling ook gekeken naar gezondheid. Er is een in-house kok aanwezig die dagelijks alle maaltijden (biologisch en vegetarisch) vers bereidt.

Devi Kids heeft een internationaal karakter, voelbaar op elke locatie.

Devi Ruitersbosch is een voormalig woonhuis met een huiselijke sfeer, grenzend aan de International School Breda. In nauwe samenwerking werken we aan een geïntegreerd aanbod van tweetalige kinderopvang (Engels en Nederlands).

Devi Sonsbeeck is een klein en persoonlijk kinderdagverblijf gelegen aan de rand van het prachtige Sonsbeeckpark in Boeimeer. De unieke locatie in het park zorgt voor een natuurlijke, groene omgeving.

Op een verborgen plekje aan de Prins Hendrikstraat ligt Devi Ginneken. Via openslaande deuren is er toegang tot een avontuurlijke, ecologische en ruime tuin waar alle leeftijden elkaar kunnen ontmoeten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Voor meer info klik je op de roze button.

Niks missen van Kidsproof? Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Meer leuke tips

Uitgelicht

Kinderfeestje gezocht?!

Kinderfeestje gezocht?!

Check dan onze tips in de Kinderfeestjes-themapagina! We hebben er meer dan 150 voor jullie verzameld.

Direct naar de tips!