Oppas MadeliefTerug naar het overzicht

Vind makkelijk een betrouwbare oppas online, last minute of altijd een vaste oppas.
Oppas Madelief is een oppascentrale in grote steden in Nederland. Op de website zoek je heel makkelijk een passende oppas voor jouw kind(eren), of dit nu eenmalig of een vaste oppas moet zijn. Met een oppas-abonnement kan je via de site onbeperkt je oppas boeken, ook de last-minute en oppas-ziek service zitten bij het abonnement inbegrepen.

Alle oppassers zijn door Oppas Madelief gescreend en voldoen aan de basiscriteria. De oppassers kunnen adequaat reageren in onverwachte sitauties, komen op tijd, zijn spontaan en betrouwbaar. Ze hebben allen een "oppastraining" met "basics van het oppassen" gevolgd, denk aan allergieën en het telefoonnummer in geval van nood.

De oppassers verdienen €4 tot €10 per uur, afhankelijk van de ervaring en diploma's van de oppasser. Slaapt je kind? de oppasser verdient dan iets minder omdat hij of zij dan ook wat voor zichzelf kan doen. Voor alle tarieven kijk je op de website, via de roze button.

PS Op zoek naar een leuke activiteit voor kids bij jou in de buurt? Kijk eens in de Uitagenda! 

Oppas Madelief

Havenstraat 37b
3024 SG Rotterdam
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hoera Herfstvakantie!

Hoera Herfstvakantie!

Ook dit jaar heeft het Chassé Theater een super tof programma voor het hele gezin. Geniet van een mooie kinderfilm en doe mee met MediaLab!

Wel even je plekje reserveren!