RaboPinPin appTerug naar het overzicht

Spelenderwijs leren over omgaan met geldzaken met PinPin de Pinguïn van de Rabobank!
Met kinderen over geld praten? Het is niet altijd even makkelijk om duidelijk te maken hoe belangrijk verantwoordelijk omgaan met geld is. De Rabobank wil kids tot 12 jaar graag een handje op weg helpen met een speciale app: Rabo PinPin. Een app speciaal voor de jongste klanten van de Rabobank.

Samen met PinPin leren de kinderen van alles over geld. Door goed voor de pinguïn te zorgen en met hem te spelen kunnen ze virtueel geld (pegels) verdienen. Hiermee kan je eten of leuke spulletjes voor PinPin kopen. Een veilige en leuke manier om te ontdekken hoe het is om geld te verdienen, uit te geven of juist te sparen.

Via het oudergedeelte kunnen ouders altijd meekijken naar de stand van de pegels. Wat is er gespaard, uitgegeven of bijgekomen? Ook is het bedrag van de echte spaarrekening te zien, hier kan uiteraard niet daadwerkelijk mee worden betaald in de app.

Kids die op jonge leeftijd weten hoe ze het beste met geld om kunnen gaan, komen later minder vaak in financiële problemen. Meer weten over de app? Klik dan op de roze button!

PS Op stap met kids? De leukste uitstapjes vind je onder Eropuit.

Rabobank Breda


Prijs Gratis via de App Store of via de Google Play Store. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Kinderfeestje gezocht?!

Kinderfeestje gezocht?!

Check dan onze tips in de Kinderfeestjes-themapagina! We hebben er meer dan 150 voor jullie verzameld.

Direct naar de tips!