11x de leukste binnenzwembaden in en rondom Breda

12 oktober 2023
Heerlijk om een dagje te gaan zwemmen met de kinderen in een binnenzwembad, ook als het regent een goed idee. Eens een ander zwembad uitproberen? Wij zetten hieronder een spetterend overzicht van leuke binnenzwembaden in Breda en omgeving voor je op een rij.
Lekker zwemmen met je kinderen in een binnenzwembad!

Zwembad Toucan Health Club
In dit kleine warme zwembad is het heel fijn om je kind te laten zwemmen of samen te zwemmen. Het is super overzichtelijk en dus heerlijk relaxt. Er is ook een whirlpool, dus samen relaxt zitten kan je hier ook heel goed. Dit zwembad zit bij het Van Der Valk Hotel Gilze.

Sportcentrum De Banakker 
Het zwembad van Sportcentrum de Banakker in Etten-Leur heeft speciale tijden om met het gezin te komen zwemmen het zogenoemde gezinszwemmen en bijna elke vrijdagavond is er discozwemmen! In de vakanties bieden ze vaak leuke activiteiten aan. Natuurlijk kan je ook komen babyzwemmen, peuterzwemmen en kleuterzwemmen.

Het zwembad heeft een grote waterglijbaan, een golfbad, leuke watervalletjes en whirlpools. Deze zijn dagelijks open tijdens het vrij zwemmen. Na het zwemmen met je vriendjes kun je genieten van friet met snacks! Daar zullen ze vast zin in hebben na al dat gezwem!Zwembad De Wildert Optisport
In het zwembad van Optisport in Zundert De Wildert kan je met vrienden, vriendinnen of familie zwemmen. Ga samen spelen in het water, of ontspan op de kant terwijl de kinderen in het water aan het spelen zijn en beleef de leukste tijd! Er liggen allerlei spelmaterialen klaar om mee te spelen in het zwembad. Ook in dit zwembad hebben ze discozwemmen. De whirlpool, bruisbank, jetstream, waterelementen en de 32 meter lange glijbaan maken het recreatiebad helemaal af en biedt daarmee ontspanning en plezier voor iedereen.Zwembad De Stok Roosendaal
In Roosendaal heb je dit leuke binnenzwembad waar ze ook een buitenzwembad hebben. Zwembad De Stok In dit bad kan je recreatief zwemmen. Het binnenzwembad is een subtropisch verwarmd bad en er is een peuterbad met verschillende attracties. Ook is er een snelle glijbaan van 60 meter lang. Verder is er in het bad nog een stroomversnelling. Naast het zwembad is er een Turks stoombad en 3 kruidenbaden waar je gebruik van kan maken tegen betaling. 

Zwembad De Wisselaar in Breda
Dit zwembad in Breda heeft een afmeting van 50x15 meter en er zijn zes banen. Er zijn 2 duikplanken waarvan de ene 1 meter hoog is en de andere zelfs 3 meter! Daar kan je de beste trucs vanaf maken om zo in het water van het zwembad te plonsen.
Dit zwembad heeft ook een fijne horeca. In de horeca heb je zicht op het zwembad.

Zwembad De Warande in Oosterhout
In dit zwembad De Warande kan je regelmatig familiezwemmen. Dat betekent dat het rustig is in het zwembad en er leuk speelmateriaal is voor de kleintjes. Natuurlijk kan je ook buiten deze familiezwem tijden recreatief komen zwemmen met vriendinnen en vriendinnen.

Zwembad De Schelp in Bergen op Zoom
Het recreatiebad is in strandsferen opgetrokken. Diverse waterattracties maken een bezoek tot een waar avontuur. In het peuterbadje vind je allerlei recreatieve elementen gericht op de jongste bezoekertjes.Zwembad Sonsbeeck in Breda
Het zwembad bestaat uit een 25 meter bad, crazy river, baby-peuterbad en 2 grote glijbanen. Naast de zwemlessen dus ook een leuke plek voor eropuit of voor een kinderfeestje!