6x zomerse musthaves voor op vakantie!

4 juli 2022
Het blijft elk jaar weer passen en meten wat er achter in de auto past... Oeps, dat maken we nu nog wat moeilijker, want deze 6 zomerse musthaves zijn te leuk niet om mee te nemen op vakantie.
1. Wie duikt er als eerste het water in? Met deze duikset springen ze er zó in! En nog een keer, nog een keer en nog een keer...

2. Zin in een donut, ananas of watermeloen? Nee, niet bijten, deze opblaasbare zwembanden zijn natuurlijk om in te dobberen op het water.3. Vieren jullie deze zomer vakantie in eigen tuin? Met een opblaasbadje hoef je bij wat grotere kinderen echt niet meer aan te komen, maar als je genoeg plek hebt in de tuin is deze waterglijbaan die je op de sproeier aansluit helemaal te gek.

4. Wil je wat groter water op? Denk dan eens aan een opblaasboot: superstoer voor kids om zelf in rond te peddelen op een meer!5. Dit handige pingpongsetje bestaat uit twee batjes, een bal én een net. Zo tover je elke picknicktafel & campingtafel om in een echte tafeltennistafel. Partijtje doen?

6. Standaard in onze vakantie-uitrusting: walkie talkies! Omdat kinderen er eindeloos leuke spelletjes mee kunnen doen én omdat ik niet de hele camping over hoef te lopen om ze te zoeken 😉


~ Annemarie

PS: Deze blog bevat affiliate links van partnersite Bol.com. Deze blog is niet in opdracht geschreven, dus alle tips in de blog zijn onze eigen favorieten!