9x de leukste pluktuinen in Noord-Brabant!

6 juli 2021
Wat superleuk is om te doen samen met je kids, is fruit of bloemen plukken. Wij hebben een heel handig overzicht gemaakt van pluktuinen in Noord-Brabant.
Kijk vooraf wel even welke pluktuinen open zijn!

Pluktuin de Langendam, Waspik
Blauwe, witte bloemetjes, margrietjes, lelies elk jaar bloeien er weer andere bloemen. Geniet van de rust en de natuur en pluk ondertussen je hele emmer vol. Het er prachtig!

Philips Fruittuin, Eindhoven
Altijd al een speurtocht met spelletjesparcours dwars door de boomgaard willen doen? Of willen weten hoe het telen van fruit in zijn werk gaat? Dan vind je de Philips Fruittuin geweldig!

Buutvrij, Best
Buutvrij is een ontmoetingsplek, inspirerend, ontspannend met een theetuin, pluktuin, moestuin, winkel en workshops.
Je kunt je eigen moestuintje huren, moestuinles krijgen of een mooi boeket uit de tuin plukken en samenstellen.Pluktuin 't Voortje, Mierlo

Prachtige en kleurige bloemen aan de rand van bos en weiland. Pluk zelf de bloemen die jij mooi vindt. Ze hebben ook heerlijke verse kruiden.

Miss Hyacinth Sint-Oedenrode
Stel je het eens voor: op het terras bij het theehuis of aan een tafel, uitkijkend over de vijver. Een gezellig boeket samenstellen uit hun pluktuin. Met een gevoel naar huis gaan van ‘wat is het leven mooi’. Je mag alle bloemen die je leuk vindt zelf plukken.

Boshoeve Sprankenhof, Udenhout
Alles in de tuin is biologisch en bij aankomst krijg je een plattegrond van de tuin, staan er plukmandjes en bakjes klaar! Ook zijn er eierrekjes verkrijgbaar voor het rapen van eitjes, zo leuk!

Het Aardbeienterras, Rijsbergen
Bij Het Aardbeienterras kun je samen met je kids heerlijk aardbeien plukken en mee naar huis nemen...of toch niet ... en lekker meteen opsmullen! De kinderen krijgen aan het einde zelfs een aardbeienknipdiploma!Pluktuin Fleurabeille, Den Bosch
Deze heerlijke tuin is gevuld met prachtige bloemen in vele verschillende maten, vormen en kleuren. Zowel jong als oud worden vrolijk van de heerlijke geur van bloemen en een waaier aan kleuren bloemen. Pluk met de kids je eigen droomboeket of vraag advies aan Karien!

Pluktuin Eric Sleutjes, Sint-Michielsgestel - Den Dungen
Pluk je eigen prachtige veldboeket met keus uit héél veel verschillende bloemen en u geniet van een kop koffie of thee in het gezelleig theehuis.

Heel veel plukplezier!