7 top binnenspeeltuinen in en om Breda

15 januari 2024
Het is er echt weer voor: een binnenspeeltuin. Ik zie er soms een klein beetje tegenop, vooral het geluid, maar de kids vinden het helemaal te gek! Dus tsja, als de kinderen het naar hun zin hebben....
Binnenspeeltuinen of indoor speelparadijzen. Sommige ouders noemen het krijsparadijzen. De kinderen kunnen er echt úren spelen en komen vaak alleen even bij je langs voor een glaasje ranja of om iets te eten. En een groot bijkomend voordeel: ze kunnen op een leuke manier hun energie kwijt op een regenachtige dag! Daarom hier 7 top binnenspeeltuinen in onze omgeving.

Kids Wonderland
Eén van de favoriete van mijn kids! Mijn kinderen komen altijd helemaal blij thuis als ze hier op een regenachtige dag of met een kinderfeestje zijn geweest. Ze kunnen er eindeloos klauteren en lol maken. 

Monkey Town
In het centrum van Breda zit deze leuke binnenspeelplek. Dé plek om heerlijk te springen op de trampolines en samen met je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetjes te klimmen en te klauteren. Maak je dag compleet met een gezellige lunch of hapje eten in de stad. Bekijk onze Uit eten-themapagina voor inspiratie!

Bounce Valley

Als je van springen, vallen en opstaan houdt, dan is Bounce Valley dè binnenspeeltuin van Breda. Het is een grote hal met een groot luchtkussen met daarop allerlei hindernissen, een parcours, glijbanen en klimwanden. En als je valt, is dat helemaal niet erg, want je valt op het zachte sprinkussen. Echt een aanrader!

Speelparadijs de Belhamel
De Belhamel heeft een indoor-speelparadijs met een klimtoren van wel 6 verdiepingen, een supergroot springkussen en een echte ouderwetse draaimolen. Een grote buitenspeeltuin met onder andere een airtrampoline, kabelbaan en een parcours met elektrische karretjes. Daarnaast is er nog een vaarvijver met roeiboten en zwemvestjes en een bowling.

FunZone
Dit is een van de grootste indoorspeelparadijzen van Breda. Met een binnenspeeltuin, Krazy Kangaroo-trampolinepark en nu ook Glow Minigolf. Overal waar je kijkt zie je speelpleinen, elk met hun eigen thema. Hier hebben kinderen gegarandeerd een hele dag speelplezier!

Haasje Over
In deze binnenspeeltuin in Dorst kunnen kinderen hun energie kwijt in de klimtoren van wel 8 meter hoog, in de ballenbak, op een trampoline of op één van de glijbanen! Voor de kleintjes is een speciale zone ingericht waar zij lekker rustig kunnen spelen.

Kabonk 
Kabonk is een splinternieuw park in Breda waar je vrij kunt spelen, bewegen, ontdekken en relaxen op wel zeven verschillende verdiepingen. Een heerlijke plek waar kids van alle leeftijden kunnen klimmen, springen en klauteren. Voor de ouders zijn er op verschillende verdiepingen zitplaatsen.