Carnaval: Handige adresjes voor kleren en accessoires

30 januari 2024
Het aftellen is begonnen. Het is bijna carnaval! Hebben jullie alle spullen al bij elkaar? Check onze lijst van handige adresjes.
Stof&Wol in Breda is dé plek als je zelf de verkleedkleren wilt maken! Ze hebben leuke satijnen, paillettenstof, nep bont en ook allerlei knopen en verschillende soorten garen! Je kunt naar de winkel voor de stoffen maar ook online kun je het een en ander bestellen!
 
Voor verkleedkleren, maar ook fopartikelen (ook altijd leuk voor tijdens de carnaval), slingers en schmink ben je bij de Fop-Sjop in hartje Breda aan het goede adres. Hier kun je ook terecht voor mooie maskers, leuk om op te hangen in huis om ook daar een gezellige carnavalssfeer te krijgen!
 
In Breda heb je daarnaast nog Feestkledingbreda.nl. In de winkel kun je terecht voor de leukste carnavalskleding, pruiken, hoeden en nog meer carnavalsartikelen. De keuze is reuze!
 
In Oosterhout heb je de Oosterhoutse feestwinkel zitten, vroeger bekend als Carnavalswinkel! Hier heb je ruim keus uit verkleedkleren, slingers, en allerlei leuke accessoires!
 
De kleren zijn geregeld. Nu nog even kiezen hoe er geschminkt gaat worden, zodat je ook de juiste kleuren in huis kan halen. Wordt het een clown, een dier, een stoere ridder, een mooie prinses of één enge vampier! Je vindt heel handig allemaal schminkvoorbeelden op onze site.
 
Veel plezier met carnaval! We hebben er al zin!
 
PS In onze Uitagenda vind je allerlei tips voor eropuit tijdens de carnavalsvakantie!