Kinderfeestje bij Bounce Valley

23 november 2021
Onze jongste mocht weer kiezen waar hij zijn kinderfeestje wilde vieren en dat werd dit jaar Bounce Valley. Wat een feest is dat geweest; ook voor ons als ouders!
Bounce Valley bestaat al een tijdje in Nederland, maar nog maar net in Breda. En ik was heel nieuwsgierig hoe dat zou zijn daar en gelukkig wilde Pim, mijn zoontje van 6, graag daar zijn feestje vieren. Dus zijn wij daarnaartoe gegaan met 5 jongetjes.
Ik kan alvast 1 ding zeggen; het is echt een aanrader. Zelfs wij als ouders hebben het leuk gehad.Wij krijgen een tafel toegewezen waar de kids hun spullen kunnen neerleggen, Bounce Valley sokken aan en rennen maar! In een grote hal staat 1 groot luchtkussen met glijbanen, springtorens, klimwanden en een parcour waar je doorheen kan gaan. De jongens zijn meteen op ontdekkingstocht en niet meer te vinden voor elkaar.Na een tijd rond te hebben gerend en alles te hebben ontdekt, is het tijd voor ze om even bij te komen aan tafel. Daar kunnen ze wat gaan drinken. Iedereen krijgt een glas en mag onbeperkt ranja tappen bij het tappunt. Dat is heel fijn, want zo kunnen ze zichzelf een beetje afkoelen, want warm hebben ze het allemaal!Na de ranja gaan ze meteen weer de hal in om verder te gaan springen, klimmen en glijden.
Die glijbaan is favoriet, die gaat hard! Ik probeer hem ook en ik snap helemaal waarom dit zo leuk is voor de jongens :-)Dan zien wij op de borden die de tijdsblokken aangeven dat het voor ons tijd is om onbeperkt pizza te gaan eten, daar heeft iedereen wel zin in! Er worden een paar pizza's op tafel gezet en iedereen mag zoveel eten als ze willen. Tijdens het eten worden natuurlijk ook de cadeautjes uitgedeeld, wat een feest!Na het eten vragen de jongens zich af of ze nog een keer mogen gaan spelen. En dat mag! We hebben een plan; de papa en mama van de jarige zijn de tikkers en de jongens moeten getikt worden door hen. Ze krijgen een voorsprong van 10 tellen en weg zijn ze allemaal.
Wij er achteraan en fanatiƩk dat wij allemaal zijn!
Na eindeloos veel tikker-spelletjes zijn de kinderen en wij helemaal warm en moe van het rennen, bouncen, springen en wegduiken voor elkaar dat het tijd is om naar huis te gaan.Het was een fantastich verjaardagsfeestje. Ik heb nog niet vaak zo'n leuk feestje gehad als ouder, ook wij hebben een leuke tijd gehad. Echt een aanrader dus!

Nog meer inspiratie nodig voor kinderfeestjes? Klik dan hier.