10 plekken voor een lekkere warme choco!

8 januari 2024
Wij zijn dol op warme chocolademelk! Het liefst met een lekkere dot slagroom erbij. Speciaal voor jou verzamelden wij de leukste adresjes voor warme chocolademelk.

BEUM

Wat een geweldige plek is dit, restaurant BEUM. In de voormalige boswachterij in Dorst is een plek gecreëerd waar je heerlijk kunt eten, drinken en genieten. Een ideale plek om even bij te komen, en te genieten van een kop chocolademelk, na een leuke wandeling of fietstocht door boswachterij Dorst.


Moeke

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een lunch, borrel of een lekker warme chocolademelk! Voor de kinderen heeft Moeke een superleuk kinderboekje waarin ze kunnen kleuren en spelletjes kunnen spelen! Een hele gezellige sfeer. 

 

JanenAlleman

Een bijzonder lunchcafé in het centrum van Breda, JanenAlleman. Bijzonder omdat er medewerkers werken met een verstandelijke beperking, een geweldig initiatief. De kinderen kunnen zich hier zeker vermaken. Er is een kinderhoek aanwezig en ze kunnen natuurlijk genieten van een kop chocolademelk. Chocolate Company

Chocolate Company, deze hoort natuurlijk ook in het rijtje thuis, want de naam doet al vermoeden dat dit de droom van elke chocoholic is. En dat is het zeker! Hier kun je genieten van allemaal lekkers en een heerlijke kop chocomel drinken.In Kannen en Kruiken

In kannen en Kruiken is een erg knus tentje met een echt huiskamersfeertje. Voor de kleintjes is er een leuk speelhoekje aanwezig. En ook hier kun je genieten van een warme chocolademelk!


De Menmoerhoeve 

Bij De Menmoerhoeve kan je samen genieten van het buiten leven, kennis maken met de dieren en een wandeling maken lanags de groentetuin, fruitlaan, door de vlindertuin en langs de dieren. En binnen kun je genieten van een hapje en een drankje.


Grand Café Fabels

Grand Café Fabels is een sfeervolle bar, een knus restaurant en een enorm terras met een grote speeltuin voor de kids. Hier kun je zeker genieten van een heerlijke kop choco!


Het tuinhuis van Charlotte 

Even tot rust komen na een wandeling over landgoed Wolfslaar of ontdekkingstocht op de boerderij? Bij Het tuinhuis van Charlotte geniet je van heerlijke lokale en biologische producten mét uitzicht op het landgoed.


De Zeven Heuveltjes

Bij De Zeven Heuveltjes kun je genieten van een hapje en drankje en kunnen de kinderen zich uitleven in de authentieke speeltuin! Ze hebben hier ook heerlijke chocolademelk!


Kleijne 

Kleijne is een koffieshop, broodjeszaak en smoothie- en sapbar. Echt een heerlijk plek om even met je kids samen te genieten.