Kerstmarkten in en om Breda

10 december 2018
Om helemaal in de kerstsfeer te komen, mag een bezoek aan één van de leuke kerstmarkten in onze omgeving natuurlijk niet ontbreken!
Leuke kraampjes, het gezellige sfeertje, vuurkorven, warme chocolademelk, toffe workshops, lekkere hapjes en fijne kerstmuziek. Wij zijn dol op kerstmarkten. De eerste in onze omgeving zijn bekend en hebben we voor jullie verzameld.

1. Kerstmarkt Ginneken
Het Ginneken is altijd al een leuke plek om te bezoeken! Tijdens de kerstmarkt op 15 en 16 december is het nog meer feest. Er zijn heel veel gezellige kraampjes, vele muziekoptreden en je kunt bij verschillende plekken een hapje eten. Denk hierbij aan een sateetje of poffertjes! Ook is er kinderanimatie. Check het volledige programma op hun site. 

2. Belcrum Wintermarkt
Deze markt mag je niet missen! Op 15 en 16 december verandert de hele Speelhuislaan in een kleurrijke winterlaan! Op beiden dagen zijn er tussen 11-18u vele kinderactiviteiten. Er zijn straatmuzikanten die spelen bij een kampvuur. Je kunt er genieten van een hapje en een drankje. En nog veel meer. Een markt voor jong en oud! Komen jullie ook? 

3. Winterfair bij Beum
Ga op zondag 16 december lekker wandelen in de mooie bossen van Dorst! Hier kunnen de kids vrij door het bos lopen en kun je ook nog Schotse Hooglanders tegenkomen. Uitgewaaid en zin in een warme chocolademelk? Kom dan naar de kerstmarkt bij restaurant BEUM. Een sfeervolle kerstmarkt met kraampjes, kerstmuziek, vervoer per echte arrenslee en hapjes en drankjes!

4. Kerstmarkt Betoverend Breda
Deze winter wordt het karakteristieke centrum van Breda van 14 december tot en met 6 januari omgetoverd tot een prachtig winterland vol verrassingen tijdens Betoverend Breda. Geniet o.a. van de kerstmarkt rondom de Grote Kerk van 14 t/m 26 december. Kom schaatsen, luister naar een betoverende kerstboom en meer!

Weten jullie nog een toffe kerstmarkt? Laat het ons weten via breda@kidsproof.nl! We maken graag een vermelding aan in onze Uitagenda!