Sinterklaasintochten in en om Breda 2019

29 oktober 2019
Hij komt...hij komt...de goede lieve Sint! En natuurlijk willen jullie hem ook in levende lijve zien! Wij hebben alle intochten in en om Breda voor je op een rijtje gezet!

Zaterdag 16 november, Sinterklaas komt aan in Nederland!
Sinterklaas heeft dit jaar Apeldoorn uitgekozen om zijn grote aankomst te doen! Heerlijk om met warme chocolademelk en speculaas naar de televisie-uitzending te kijken.

Maar natuurlijk willen we hem ook in levende lijve zien. Kom daarvoor naar één van de onderstaande intochten.

Breda centrum
Ook de 16de komt Sinterklaas met de stoomboot aan in de haven van Breda. Naast het rondje van de Sint met zijn Pieten door de stad, is er ook van alles leuks te doen op de Grote Markt.

Breda Belcrum
Zo tof in Belcrum komt de Sint al jaren aan per boot! Natuurlijk maakt hij hier samen met zijn Pieten er één groot feest van en gaat hij nog een rondje door de wijk. De intocht is op 17 november.

Terheijden
Hoofdpiet Trapedoelie heeft laten weten dat dit jaar de Sint per boot aankomt in de haven van Terheijden op 17 november. Als het weer mee zit, maakt hij ook nog een rondrit met zijn schimmel Amerigo!

Bavel
17 november is het feest in Bavel en maakt Sinterklaas zijn vertrouwde rondje door het dorp. Natuurlijk eindigt hij dit jaar weer samen met zijn Pieten in de Huif voor een groot feest! Zorg dat je een polsbandje van te voren hebt opgehaald, zodat je een cadeautje in ontvangst mag nemen.

Oosterhout
Bij het Lukwelpark wordt rond 11:30u op 17 november de Sinterklaas en zijn Pieten verwacht. Daarna wordt het feest voortgezet bij de Heuvel. Kids kunnen op de foto met de Sint . Er is muziek, dans, zang en er zijn pietenacts en natuurlijk ook strooigoed en andere lekkernijen

Etten-Leur
Op de 17de is er ook om 13u een groots ontvangst in Etten-Leur. Na de aankomst aan de Geerkade zal Sinterklaas een route lopen/rijden door Etten-Leur. De dag wordt afgesloten met een feest in Nieuwe Nobelaer.

Breda Ginneken & Princenhage
Heb je in het weekend van 16/17 november genoten van een intocht dan kun je het nog eens dunnetjes overdoen tijdens de intocht in het Ginneken of in Princenhage op 24 november.

PS Naast de intochten zijn er nog een hele boel andere leuke Sinterklaas activiteiten! We zijn druk bezig om deze in onze Uitagenda op te nemen. Weet jij nog een tip laat het ons weten via breda@kidsproof.nl