Toffe activiteiten tijdens de Carnavalsvakantie 2024

9 februari 2024
Het voorjaar is bijna aangebroken en dat betekent feest! Carnaval en de vakantie: het is zover! Van knallende carnavalsfeesten tot relaxte vakantie-ideeën, wij hebben het weer verzameld in deze nieuwsbrief. Lees snel verder.
Alaaf!

Brakkenfeest

Op carnavalsdinsdag is er voor de jongste kinderen van alles te doen op de Grote Markt! Er worden pannenkoeken gebakken, je kan geschminkt worden, blik werpen, kadootje trekken, knutselen en nog veel meer.



Carnavalsoptochten Breda

Het is weer tijd om te verkleden en te feesten! Kom kijken bij de leukste carnavalsoptochten in en om Breda. Wij hebben alle optochten op een rij gezet. Dus trek je verkleedkleding maar uit te kast en feest mee!



Leuke familiefilms bij Pathé

Met een bios-bezoek ben je even helemaal in een andere wereld. Deze vakantie is dat een Beestenboel, een Circus, een Game-setup of een Poppentheater. Het is bij Pathé maar nét voor welke familiefilm jullie kiezen!



GAME ON – spannende film!

Wat als kwaadaardige AI de gamewereld de échte wereld inbrengt? Zal het Issam met de beste gamers ter wereld lukken om door 4 reallife games heen te battlen? GAME ON is echt te gek! Spannendste film deze voorjaarsvakantie.



Fantastische familiefilms

In de voorjaarsvakantie draaien er weer nieuwe pareltjes bij Kinepolis Breda! Don vlucht weg uit het theater, Fien en Teun maken een circus, Issam moet de wereld redden van AI en meer. Popcorn op schoot en genieten maar!



Workshop Valentijnsdag

Op zoek naar een leuke activiteit voor Valentijnsdag?
Ga samen een heerlijke cupcake maken voor de liefste!
Bij Intratuin Breda kun je deze workshop volgen op woensdag 14 februari om 14:30 uur.



Alle uitagenda tips

De uitagenda staat weer bomvol met toffe activiteiten. Mooie voorstellingen, kindercarnaval, heerlijke boswandeling, musea, zaklampjes tocht en veel meer gaafs. Genoeg te doen om zo samen weer mooie herinneringen te maken.



Juf Roos | 2+

Ze is terug in Theater de Bussel: Juf Roos! In “Een partijtje voor Gijs” maak je samen met Juf Roos en Gijs een muzikale reis langs alle plekken waar Gijs zijn verjaardag gevierd wordt. Te zien op 17 februari bij Theater de Bussel.



Dagje zwemmen

Op zoek naar een binnen activiteit in de voorjaarsvakantie? Dan is een dagje zwemmen zeker een goed idee! Eens een ander zwembad proberen? Wij hebben alle zwembaden in en om Breda voor je op een rijtje gezet.



Zin in Zappelin | 3+

Kom deze vakantie naar de voorstelling 'Zin in Zappelin live'! Met de eigen liedjes en bekende kinderliedjes nodigt Fenna Ramos jullie uit in De Kring Roosendaal. Te zien op zondag 18 februari om 13:30 en 16:00 uur.



Bounce je lekker los

Nog volop energie over in de vakantie? Ga dan lekker springen bij Bounce Valley Breda. Speel tikkertje, verstoppertje of ren gewoon achter elkaar aan op dit mega grote luchtkussen. Ook voor vaders en moeders is dit een fantastich uitje!