Trampolineparken in en om Breda

27 januari 2022
Jump, jump... een trampolinepark is voor zowel groot als klein een super leuke plek om heerlijk je energie kwijt te kunnen. We hebben daarom 3 toffe plekken in Breda op een rij gezet!
Krazy Kangaroo Breda
Bij dit coole springparaijs in Breda-Noord kunnen kinderen vanaf 2 jaar al terecht. Spring samen of zonder je ouders. Naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden kun je ook volop plezier hebben bij de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een Tricks area met o.a. extra hoge spring mogelijkheden, een Pillow Pit, Foam Pit, Slackline, Bounceboard area, een Sweeper en een Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen.

Cross Jumps
In de oude FAAM-fabriek zit Cross Jumps. Spring hier er op los tijdens een springuur of doe vette tricks met freerunning. Vind je kind dat laatste helemaal tof maar wil je niet wekelijks aan een les vast zitten. Denk dan aan een Cross Jumps Freerunning 10-rittenkaart. Deze  is persoonsgebonden en maximaal 6 maanden geldig en tof voor kids vanaf 6 jaar. Tijdens de openingstijden is er altijd een trainer aanwezig om te helpen met een trick.

Street Jump Breda
In Teteringen zit deze mooie indoor trampolinehal. Kom bij Street Jump Breda van de ene naar de andere trampoline springen of het springen combineren met een andere leuke sport zoals klimmen, trefbal of basketbal! Oefen je skills in één van de 8 verschillende area's, geschikt voor jong en oud. Na het jumpen kan je even bijkomen met een lekker hapje of drankje aan de bar.

PS Op zoek naar een tof kinderfeestje? Check onze tips!