De Bibliotheek BredaTerug naar het overzicht

Bibliotheek Breda heeft verschillende vestigingen in Breda. Ook kun je ebooks lenen!

Kinderen kunnen gratis lid worden bij de bieb en gratis boeken lenen. De bibliotheek is gelegen in het centrum, het noorden en oosten van Breda. In de dorpen Ulvenhout en Bavel zijn er breng- en haalpunten waar je gebruik van kan maken.

Voor de jeugd heeft de bibliotheek het volgende extra te bieden. Naast het lenen van boeken in de vestingen, kun je ook ebooks lenen.

Voor baby's kun je gebruik maken van Boekstart. BoekStart laat ouders ontdekken dat het lezen van boekjes samen met hun baby leuk en leerzaam is. Je kan gratis een koffertje ophalen, waarin een aantal leuke boekjes voor baby's in zitten en lid worden van de bibliotheek.

Vanaf de peuterleeftijd kun je heel leuk prentenboeken digitaal downloaden. De prentenboeken worden voorgelezen en zijn van animatie voorzien. Een originele manier om eens een boek voor te lezen! 

Op de website is er een Kidscatalogus aanwezig, waarin je kind makkelijk kan zoeken welke boeken er over een bepaald onderwerp aanwezig zijn. Handig voor je spreekbeurt.

Naast boeken kun je ook allerlei speelleermaterialen lenen. Denk hierbij aan puzzels, kwartetten, memories. 

Wil je meer informatie over De Bibliotheek Breda, klik dan via de roze button direct door naar hun website!

PS Heb je je al aangemeld voor onze leuke nieuwsbrief?

De Bibliotheek Breda

Molenstraat 6
4811 GS Breda
Openingstijden Klik hier voor de openingstijden behorende bij de verschillende vestigingen. Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs