icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

BibliotheekTerug naar het overzicht

Deze bibliotheek heeft veel te bieden voor de jonge lezers onder ons en zit o.a. in Chaam en Oosterhout.

Deze bieb, op verschillende vestigingen in Oosterhout en één in Chaam, biedt veel extra's voor kinderen.

Zo is er voor de baby's Boekstart mogelijk. BoekStart laat ouders ontdekken dat het lezen van boekjes samen met hun baby leuk en leerzaam is. Je kan gratis een koffertje ophalen, waarin een aantal leuke boekjes voor baby's in staan en lid worden van de bibliotheek.

Voor peuters wordt er in Oosterhout wekelijks Peutervoorlezen georganiseerd. Het is voor kinderen tussen de 0 en 6 jaar. Ook kinderen die niet lid zijn van de bibliotheek kunnen gratis aansluiten.

Voor de kinderen die aan zelf lezen toe zijn, wordt er op diverse niveau's boeken aangeboden. Boeken voor beginnende lezers, voor kinderen met bijvoorbeeld dyslexie en vlotte lezers.

Op de website is ook een link naar Bibliotheek Arrangement te vinden, waarin je heel handig meer informatie kan vinden voor een spreekbeurt en werkstukken.

Wil je meer weten over Theek 5, klik dan via de roze button direct door naar hun website! Daar vind je ook de adressen en openingstijden van de verschillende locaties.

PS Wist je dat in de Eropuit-categorie allerlei leuke tips voor een dagje weg in onze omgeving staan?

Theek 5

Torenstraat 8
4901 KX Oosterhout
Openingstijden Op de website vind je de openingstijden behorende bij de verschillende locaties. Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje gezocht?!

Kinderfeestje gezocht?!

Check dan onze tips in de Kinderfeestjes-themapagina! We hebben er meer dan 150 voor jullie verzameld.

Direct naar de tips!