icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Wandelen over Wolfslaar!Terug naar het overzicht

Op Landgoed Wolfslaar kun je heerlijk wandelen. Er zijn 4 leuke korte routes uitgezet!
Bij Landgoed Wolfslaar kun je heerlijk wandelen, door het park, langs de vijver, door het bos, over de akkers of...Er zijn 4 verschillende wandelingen uitgezet tussen de 1 en 2 km. Ideaal dus om met kids te lopen!

Ben je met de kinderwagen? Dan kun je ook kiezen voor de wandeling die volledig over verharde wegen gaat.

De routes zijn bewegwijzerd met paaltjes met gekleurde schildjes. Bij de parkeerplaats (richting kinderboerderij) vind je een bord met alle informatie erop.

Paars, Rondje over d'n akker (900m), langs het ooievaarsnest en de torenvalkkast met aan de linkerkant het beekdal van de Bavelse Leij, een stukje bos, over spannende stapstenen door de sloot en langs de koeien en schapen in de wei.
 
Geel, rondje verharde paden (1.1 km) door het park, langs de vijvers, de kronkelende Bavelse Leij en de Warmoezerij (stadslandbouwproject)
 
Zwart, cultuurhistorisch rondje (1.2 km) over de vroegere oprijlaan richting het landhuis, langs de ijskelder en verder door het park, langs de vijvers, een stukje langs de oude rabatten in het Ulvenhoutse voorbos en tot slot per bruggetje over de Bavelse Leij heen of op blote voeten door de doorwaadbare plaats.
 
Blauw, grote ronde (2.2 km) over de akkers met koeien en schapen, door de natuurtuin met het amfitheater, langs de rabatten in het Ulvenhoutse bos en door de tuin van het landgoed.

Op de website van Wolfslaar (via roze button) vind je meer info en ook een plattegrond met de verschillende routes.

PS Op zoek naar een leuke traktatie? Check onze DIY-themapagina!

Boerderij Wolfslaar

Wolfslaardreef 95
4834 SN Breda
Prijs gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het theater in!

Het theater in!

Kindertheater is zó leuk en er zijn weer een paar super leuke kindervoorstellingen in de zomervakantie bij Chassé Theater.

Ga naar het theater!