Parkhoeve Breda-NoordTerug naar het overzicht

Hier vind je naast dieren ook een mooie speeltuin, binnenspeelplek en midgetgolfbaan.

Landbouwhuisdieren, zoals cavia's, ezels, geiten, katten, kippen, konijnen, schapen en varkens hebben hun woonverblijf op de kinderboerderij.

Bij de hoeve, waar je iets kan eten en drinken, vind je zowel binnen als buiten mooie speelplekken. Buiten kunnen de kinderen zich vermaken met de verschillende speeltoestellen, zandbak en de vele vervoersmiddelen, zoals driewielers, speelgoedtractors en stepjes. En er is een supertoffe waterspeelplaats! Binnen kan er ook naar hartenlust gespeeld worden.

 

Zin een potje midgetgolf met het gezin of de familie. Dat kan ook bij Parkhoeve Breda-Noord. Er ligt een fraai aangelegde midgetgolfbaan van 18 holes.

Nieuwsgierig geworden wat Parkhoeve Breda-Noord allemaal te bieden heeft? Klik dan via de roze button direct door naar hun website.

PS Nog op zoek naar andere inspiratie voor leuke uitjes? Kijk dan in onze Eropuit-categorie!

Parkhoeve Breda-Noord

Tussen de Dijken 101
4826 GW Breda
Openingstijden Het gehele jaar geopend van woensdag t/m zondag. In juli en augustus ook geopend op dinsdag. Kijk voor de exacte openingstijden op hun website. Prijs Gratis (specifieke kosten voor activteiten zijn te vinden op hun website) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestje gezocht?!

Kinderfeestje gezocht?!

Check dan onze tips in de Kinderfeestjes-themapagina! We hebben er meer dan 150 voor jullie verzameld.

Direct naar de tips!