Skidôme RucphenTerug naar het overzicht

Deze Skidôme heeft veel meer te bieden dan alleen een skibaan! Kom hier ook voor ijskarten of glowgolf!

Wil je nog wat vaker oefenen voordat je op wintersport gaat? Of wil je je kinderen voor het eerst op de ski's zetten? Dan ben je bij Skidôme Rucphen aan het goede adres.

Hier kun je het hele jaar door vrij skiën of snowboarden en in de sneeuw spelen. Alle benodigde materialen zijn te huur. Voor de mogelijkheden voor ski- of snowboardles, kun je het beste hier kijken. Voor de kinderen is er ook een hele leuke winterspeeltuin, waar ze volop kunnen spelen en plezier maken!

Wat je hier ook kan doen en helemaal het einde voor kids is: Tuben! De kinderen zullen volop genieten en plezier hebben van het glijden in de rubberen band! Reserveren is verplicht!

Maar er is nog meer. Op woensdagmiddag kun je tegen een kortingstarief super cool gaan ijskarten. Je moet tussen de 10-16 jaar zijn en minimaal 1.40 m lang. Reserveren verplicht!

Vind je mingolf leuk, maar wil je het eens anders! Dan kun je hier genieten van Glowgolf. Hartstikke leuk om te doen met het gezin. Je gaat in een soort Noordpool-omgeving met ijsberen, orka's en pinguïns een potje spelen. Je speelt in het donker, maar door de fluorescerende black light waan je je in een andere wereld.

Kijk op de website (via de roze button) voor meer informatie over Skidôme.

PS Heb je je al aangemeld voor onze nieuwsbrief boordevol leuke tips voor kinderactiviteiten?

Skidome Rucphen

Baanvelden 13
4715 RH Rucphen
Openingstijden Het gehele jaar open van maandag t/m zondag (kijk voor de exacte openingstijden op hun website).

Prijs Vrij skien: vanaf €17,5 per uur; IJskarten: vanaf €17,5 p.p.; Glowgolf: €6,5 (t/m12 jaar); €7,95 (vanaf 13 jaar) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Het is lente!

Het is lente!

Dus tijd om lekker buiten te spelen in één van de 10 allerleukste speeltuinen in en om Breda!

Kom heerlijk schommelen, glijden en ravotten!

Naar de speeltuinen!