Speelplezier en dieren!Terug naar het overzicht

Bij Speelboerderij Den Scherpenberg in Rucphen heb je vermaak voor een hele dag!

De kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de vele speeltoestellen. Je hoeft je geen zorgen over het weer te maken.

Bij slecht weer kun de kids zich vermaken in de binnenspeeltuin met terras. Durf jij van de 'vrijeval-glijbaan' of ga je lekker klimmen in het enorme klimtoestel met  ballenbak. Voor de kleinere is er heel fijn een speciale speeltuin en peuterhoek.

Bij mooi of droog weer kunnen de kids zich helemaal buiten uitleven. Genoeg speelplezier met een kabelbaan, speeltuin met allerlei klimrekken, schommels en wip waps!  En altijd leuk: een waterspeelplek!

Naast de speeltuinen is er veel aandacht voor dieren. Vroeger was de speelboerderij een veehouderij. Nu kun je er genieten van paarden, varkens, koeien, ezels, schapen, geiten, kippen, konijnen en cavia's.

Deze speelboerderij is een leuke plek om naar toe te gaan met kinderen van verschillende leeftijden. Wil je meer informatie? Klik dan via de roze button direct door naar hun website!

PS Heb je je al aangemeld voor onze nieuwsbrief, welke vol staat met leuke tips voor kinderactiviteiten?

Speelboerderij Den Scherpenberg

Scherpenbergsebaan 53
4715 SK Rucphen
Openingstijden Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10-19u. Tijdens vakanties zijn er andere openingstijden. Kijk voor de exacte tijden op hun website. Prijs Kinderen 1 t/m 12 jaar: €7,50; Ouders gratis. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hollands Kids Festival (2+) met o.a. Juf Roos

Hollands Kids Festival (2+) met o.a. Juf Roos

Ernst en Bobbie nemen je mee op een muzikaal kerstavontuur. Onderweg komen zij Juf Roos en Gijs tegen. Ook Bing en zijn vriendjes doen mee èn Pieter Konijn en Benjamin zijn er ook bij.

Beleef dit kerstavontuur mee!