Kabouterpad De HooibergTerug naar het overzicht

Naast het Mastbos en de Chaamse bossen, is er ook in de buurt van het Liesbos een kabouterpad!
Heb je zin om lekker buiten te zijn, plezier te hebben en heerlijk te bewegen, ga dan met je kids naar één van de kabouterpaden in en om Breda!

Kabouterpaden doen het altijd goed bij kleine kids  (van ongeveer 4 t/m 7 jaar)! De route is niet te lang, de kids hebben steeds iets (een kabouter) om naar te zoeken en je kunt de opdrachtjes van het kabouterpad van het Mastbos bij elke route toepassen! Het boekje met opdrachtjes kun je downloaden via de website van Staatsbosbeheer. Klik via de roze button direct door naar de website.

De Hooiberg (Parkeerplaats ingang Prinsendreef tegenover Zanddreef, Prinsenbeek) is een oud bosgebied van 20ha bij Prinsenbeek en is eigenlijk een uitloper van het Liesbos. Na de wandeling kun je nog even voordat je naar huis gaat, een tussenstop maken bij De Peer, een restaurant met leuke speeltuin.

PS Ook leuk om met kleine kids als kinderfeestje het kabouterpad te doen! Check onze Kinderfeestjes-categorie voor nog meer leuke inspiratie.

Staatsbosbeheer Baronie van Breda

Bouvignelaan 35
4836 AA Breda
Prijs Gratis Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Zomervakantie: 16x eropuit in Nederland!

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy Summer!

Lees onze tips!