icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

NatuurbelevingsrouteTerug naar het overzicht

Kunnen je kids een aardig stukje wandelen? Dan is deze route in het Mastbos met vlonderpad erg leuk!
Het Mastbos is een heel mooi bos en bestaat al meer dan 500 jaar! En het is een plek waar je verschillende dieren, zoals reeën, roofvogels en zilverreigers en diverse planten kunt vinden. Wil je dit verder met je kids ontdekken of heb je gewoon zin om een lekker stuk te wandelen, dan is deze belevingsroute van iets meer dan 7 km echt een aanrader.

De wandeling start bij de Kogelvanger (Galdersweg 55, Breda) en gaat natuurlijk door het bos, maar ook langs wildakkers en uitkijkpunten. Na een stukje wandelen kom je ook uit bij een vlonderpad, hartstikke leuk voor kids!

Voor de route dien je de gele bordjes met bruine ree te volgen. Hebben de kinderen even geen zin om te wandelen, laat ze dan bijvoorbeeld de gids zijn, zodat ze steeds op zoek gaan naar een nieuw bordje.

PS Na de wandeling kun je natuurlijk even lekker wat drinken bij de Kogelvanger, bij het iets verderop gelegen De Zeven Heuveltjes of Dennenlucht.

Staatsbosbeheer Baronie van Breda

Bouvignelaan 35
4836 AA Breda
Prijs Gratis Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE: EROPUIT IN EN OM BREDA!

ZOMERVAKANTIE: EROPUIT IN EN OM BREDA!

Yes! Het is Zomervakantie! En hoe fijn, er is weer van alles te doen voor ouders en kids in en om Breda. Check onze tips en maak er een gezellige vakantie van!

Naar onze tips!