• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Spelen, dieren, voetballen!Terug naar het overzicht

Dierenweide De Bunderij in Bavel ligt bij een leuke speeltuin en groot voetbalveld!

Dit is een plek waar voor verschillende leeftijden iets te beleven is! 

Voor de allerjongsten kun je genieten van de kleinschalige kinderboerderij met geiten, schapen en kippen. Of neem een emmer en schepje mee en ze vermaken zich heerlijk met het zand bij de speeltuin! In de speeltuin is een wipkip en een glijbaan waar de kleinsten van af kunnen.

De speeltuin blijft ook voor de oudere kinderen leuk. Zo kunnen ze klimmen en veel plezier hebben met zand omhoog takelen en via een zandloper naar beneden laten lopen.

Uitgespeeld in de speeltuin kunnen de kids zich uitleven op het grote voetbalveld met goals of een potje pingpong op de tafeltennistafel. Voor beiden moet je zelf de spullen meenemen om het te kunnen spelen.

De plek ligt dicht bij de twee basisscholen van Bavel. Een ideale plek dus om lekker uit school met je kinderen en hun vriendjes naar toe te gaan. Ook een fijne plek om de wachttijd door te komen tijdens één van de sportlessen op school. Neem wat te eten en drinken mee en je hebt een heerlijk middag speelplezier!

PS Op zoek naar andere tips voor een leuke activiteit? Kijk dan verder in onze Eropuit-categorie!

Dierenweide De Bunderij

Lange Bunder ter hoogte van de Groene Long
4854 MA Bavel
Openingstijden Dagelijks geopend. Prijs Gratis Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie Tips in en om Breda

Zomervakantie Tips in en om Breda

Het is zomervakantie! Wij hebben de leukste tips voor je op een rij gezet wat er te doen is in en om Breda. Lees het hier!

Ga naar de tips.