Escape Xperience BredaTerug naar het overzicht

Puzzel en ontdek Breda, terwijl je Willem van Oranje helpt te ontsnappen uit de stad!
Met Escape Xperience beleef je Breda op een nieuwe, leuke en interactieve manier. Het is als een escape room, maar dan buiten in de stad!

Het is een self-guided tour, dus jullie kunnen starten wanneer jullie er klaar voor zijn. Met de app loop je door de stad terwijl je puzzels en raadsels oplost. Elke Xperience heeft een spannende verhaallijn, waarbij je de hoofdpersoon helpt ontsnappen of een urgente missie helpt voltooien.

Tijdens deze Xperience beleef je Breda in het jaar 1567. Willem van Oranje moet zijn kasteel en de stad ontvluchten, want het leger leger van de Spaanse hertog Alva nadert. Willem begint een zoektocht door de stad om een waardevolle kaart te vinden die cruciale informatie bevat voor de herovering van Breda.

Lukt het jou en je team om de kaart te vinden en Willem binnen 2 uur veilig de stad uit te laten ontsnappen? Deze Xperience leidt je langs 18 locaties: trekpleisters van de stad en minder bekende plekken. Het spel is geschikt voor gezinnen met kinderen die kunnen lezen en schrijven en die zin hebben in een wandeling!

Klik door naar de website om je team aan te melden!

Hoe het werkt? 
1. Je boekt je Xperience op de website
2. Je downloadt de app Loquiz
3. Je ontvangt de inloggegevens per email, nadat de betaling van de boeking is afgerond.
4. Je kunt het spel starten wanneer jij wilt!

Escape Xperience Breda

Kasteelplein 55
4811 XC Breda
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het BRIK festival is weer in Breda!

Het BRIK festival is weer in Breda!

Kom naar dit internationale festival speciaal voor kinderen! Er zijn 5 verschillende voorstellingen ook voor de kleinste kinderen vanaf 0,5 jaar. Het is heel knus opgezet overal en dat betekent een heel fijne en gezellige sfeer. Fotograaf Hans Gerritsen

Ga naar het Brik Festival!