Aardbeienspeurtocht & meerTerug naar het overzicht

Een leuke speurtocht over aardbeien en nog veel meer activiteiten bij Het Aardbeienterras!
Aardbeienspeurtocht
Vraag bij Het Aardbeienterras info om de gratis speurtocht. De kids zoeken letters op het terrein van Het Aardbeienterras. Tijdens het speuren leren ze spelenderwijs allerlei leuke weetjes over de aardbeienteelt. Wanneer ze alle letters hebben gevonden vormen deze een woord. Heb ze het juiste woord, dan heeft Het Aardbeienterras voor de kids een lekker verrassinkje!!

Picknick
Reserveer een  picknickmand gevuld met allerlei heerlijkheden. In het nabij gelegen prachtige natuurgebied 'De Pannenhoef' zijn talloze mooie plekjes en leuke wandelpaden waar gepicknickt kan worden. Ook is er in dit natuurgebied een mooie picknickplaats met een heus speelbos: Woody's avonturenpad!! Je kunt de picknickmand meenemen in een bolderkar. Natuurlijk kan de picknick ook op het terrein van Het Aardbeienterras worden opgepeuzelt.

Woody's avonturenpad
Pal naast Het Aardbeienterras ligt het mooie natuurgebied 'De Pannenhoef" Midden in dit natuurgebied ligt een superleuk en leerzaam speelbos, de kids kunnen spellen doen, hutten bouwen, klimmen en klouteren en een dierenspeurtocht lopen. Rondom dit speelbos heb je gezellige picknickplaatsen. Vanuit Het Aardbeienterras loop je via een mooie route naar dit speelbos/picknickplaats.

Klik op de roze button voor meer informatie.

Het aardbeienterras

Pannenhoefsebaan 31
4891 ZA Rijsbergen
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

De leukste uittips ook in je mailbox!

De leukste uittips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je maibox!

Schrijf je in!