Klimbos Bergen op ZoomTerug naar het overzicht

Klimbos Bergen op Zoom heeft fantastisch hoge bomen waarvan je de top kan bereiken, kom je ook?
Klimbos Bergen op Zoom is een unieke en enerverende beleving voor jong en oud. Je legt zelf een route af tussen de bomen. Er zijn maar liefst 9 routes die variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad.

Voor de jongere bezoekers vanaf 6 jaar is er speciaal het Junior Klimbos (de oranje routes). Goed voor als je minimaal 1.20m lang bent. Voor de overige routes moet je minimaal 1.40m lang zijn. Het junior klimbos bestaat uit 3 routes.

De groene route begint op ongeveer 3 meter boven de grond. Wie durft kan doorgaan tot maar liefst 17 meter hoogte waar je vanaf springt! De overgangen van boom tot boom worden steeds uitdagender. Is zwart te uitdagend of te zwaar dan mag je een gemakkelijker route natuurlijk nogmaals klimmen. Check de website voor mee info over de routes en leeftijden!

Veiligheid heeft voor het Klimbos Bergen op Zoom de hoogste prioriteit. Het park en de procedures zijn TüV gecertificeerd, volgens de Europese normering voor Klimbossen.

Meer info & tickets
Voor meer informatie over dit coole klimbos, klik je op de roze button. 

Iets te vieren? Je kunt bij Klimbos Bergen op Zoom ook een super leuk feestje vieren!

Klimbos Bergen op Zoom

Boslustweg 1
4624 RB Bergen op Zoom
Openingstijden Reserveringen kunnen via de roze button gemaakt worden! Prijs Kijk voor de actuele tarieven op hun website (via roze button). Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het BRIK festival is weer in Breda!

Het BRIK festival is weer in Breda!

Kom naar dit internationale festival speciaal voor kinderen! Er zijn 5 verschillende voorstellingen ook voor de kleinste kinderen vanaf 0,5 jaar. Het is heel knus opgezet overal en dat betekent een heel fijne en gezellige sfeer. Fotograaf Hans Gerritsen

Ga naar het Brik Festival!