• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Port PavilionTerug naar het overzicht

Dé plek in Rotterdam om informatie en inspiratie te vinden om de haven in te gaan en écht te leren kennen
In het Leuvepaviljoen tussen Coolsingel en de Erasmusbrug vind je Port Pavilion, het infopunt dat je de havenkant van Rotterdam laat zien. Port Pavilion is het startpunt om de haven te ontdekken en te beleven.

De elf meter lange fotomaquette met interactieve projectie geeft je een overzicht van alle fietsroutes, uitkijkpunten, tours, attracties, stranden, natuur- en recreatiegebieden in en rondom de haven. De haven is zo in beeld gebracht dat het lijkt alsof je er al bent. Enthousiaste HavenHosts helpen je bij het samenstellen van jouw ideale havenuitje. Van het ontdekken van de stadshavens tot het spotten van zeehonden op Maasvlakte 2. 

Naast Port Pavilion vind je in het paviljoen werkplaatsen. Hier demonstreren lassers, smeden en timmerlieden van het Maritiem Museum hun skills. Ook geniet je van ijs, wafels en uitstekende koffie bij Loeve. In de zomer kun je hier heerlijk neerploffen op de strandstoelen!

Kom langs en ontdek wat er allemaal in de haven te doen is! Meer info vind je op de website, via de roze button.


Beelden: Jerry Lampen

Port of Rotterdam

Schiedamsedijk 68
3011 EK Rotterdam
Openingstijden Zie website Prijs Gratis entree Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie Tips in en om Breda

Zomervakantie Tips in en om Breda

Het is zomervakantie! Wij hebben de leukste tips voor je op een rij gezet wat er te doen is in en om Breda. Lees het hier!

Ga naar de tips.