icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Feestje bij CircusKunstTerug naar het overzicht

Als echte artiest met al je vrienden optreden in je eigen circusshow bij CircusKunst!
Altijd al over het koord willen lopen? Op één wiel willen fietsen? Of acrobatentrucs met je vrienden willen doen? Geef dan je kinderfeestje bij CircusKunst!

Tijdens een circusfeest oefen je verschillende circusonderdelen zoals Chinese borden draaien, jongleren, ballopen, koorddansen, eenwielfietsen en acrobatiek. Aan het eind van het kinderfeest maak je een voorstelling voor de ouders zodat je alle trucs kunt laten zien!

Voor het feestje begint krijgen de kinderen iets te drinken en iets lekkers. Uiteraard is er voor de jarige ook een echt circuscadeau. Een circusfeestje wordt begeleid door twee ervaren circusdocenten.

Een circusfeestje duurt twee uur, is geschikt voor kids vanaf 6 jaar en kan op zaterdag of zondag gehouden worden. Voor meer informatie klik je op de roze button.

Niks missen van Kidsproof? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Circuskunst

Keiweg 119a
4902 PC Oosterhout
Prijs € 150,- (voor maximaal 15 kids). In overleg kunnen er meer kinderen meedoen, extra kosten €10,- per kind. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Anders dan anders!

Anders dan anders!

Langzaam gaan er steeds meer uitjes open. Ook inspireren we nog volop met leuke tips voor rondom het huis. Geniet van elkaar en blijf gezond!

Direct naar de blogs met volop tips!