Indoor of outdoor?Terug naar het overzicht

Bij Haasje Over in Dorst kun je klauteren in de binnenspeeltuin of buiten lasergamen!

Als je kiest voor het binnenfeestje dan kunnen de kinderen hun energie kwijt in de klimtoren van wel 8 meter hoog, in de ballenbak, op een trampoline of op één van de glijbanen! Voor de kleintjes is een speciale zone ingericht waar zij lekker rustig kunnen spelen.

Standaard zit er ranja, een mini donut, een zak snoep en een zakje chips/waterijsje bij. Tegen meerprijs kun je friet met zijn allen eten en een taartje versieren.De ouders kunnen onder een genot van een kopje koffie kijken naar het speelplezier van de feestvierders.

Bij het buitenfeestje ga je heerlijk met je vriendjes lasergamen. Dit duurt 1 uur en aanvullend kun je nog een potje voetballen op het Cruijffcourt of natuurlijk nog spelen in de indoorspeeltuin!

Wil je meer weten over Haasje Over? Klik dan via de roze button direct door naar hun website.

PS Op zoek naar een leuke traktatie? Kijk dan verder in onze Thuis-categorie!

Haasje Over kids-indoor

Vijf Eikenweg 45
4849 PX Dorst
Openingstijden Dagelijks geopend van 9 - 21u.
Prijs Indoorspeeltuin vanaf €7,75 p.p.; Lasergamen vanaf €85 (maximaal 10 kinderen). Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste uittips ook in je mailbox!

De leukste uittips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je maibox!

Schrijf je in!