Feest in de natuur!Terug naar het overzicht

Bouw je eigen hut, waan je even een echte indiaan of beleef avonturen net als Freek Vonk!
Vindt je kind buitenspelen helemaal het einde? Of ben je op zoek naar een verjaardagfeestje dat net even anders is? Vier dan je kinderfeestje met 'Natuur is een feest!' in en om Breda!
 
'Natuur is een feest!' organiseert leuke, leerzame en avontuurlijke kinderfeestjes in de natuur.

Onderneem samen met je vriendjes en vriendinnetjes stoere activiteiten, ga bomen klimmen, hutten bouwen, dieren speuren. Of ben voor 1 dag boswachter, gedraag je als indiaan en ontdek hoe Freek Vonk in het wild op avontuur gaat.

Er is zoveel leuks te beleven in de natuur! De enthousiaste begeleiders zijn niet bang voor een beetje regen! Jij wel?!
 
De feestjes duren rond de 2 uur en zijn geschikt vanaf 4 jaar. In en om Breda zijn de feestjes mogelijk bij het Mastbos, Wolfslaar, Liesbos, Boswachterij Dorst en de bossen bij Chaam.

Wil je weten welke feestjes er precies allemaal mogelijk zijn of wil je je aanmelden voor een feestje? Klik dan via de roze button direct door naar hun website.
 
PS Op zoek nog naar een leuke traktatie? Check hier de leukste tips!

Natuur is een Feest


Breda
Openingstijden In overleg Prijs €110 euro t/m 8 kinderen en 8 euro per kind extra Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Musical4Daagse in Chassé

Musical4Daagse in Chassé

Je kan je kind weer opgeven voor de Musical4Daagse die tijdens de zomervakantie in het Chassé Theater is! Dit is een ervaring voor kinderen waar ze veel van leren en niet meer zullen vergeten!

Geef je kind op voor deze 4Daagse!