Waterpret!Terug naar het overzicht

Kom naar sportcentrum De Banakker voor discozwemmen of een waterpretfeestje!

Dit zwembad biedt heel veel speelplezier voor je kids! In het weekend ligt er in het ondiepe zwembad heel leuk speelgoed. De kleintjes kunnen zo heerlijk spelen en spetteren in het water. In het diepe bad mogen ook de kinderen vrijspelen. Er hangen zeilen met gaten in het water.

Het zwembad heeft daarnaast nog een grote waterglijbaan, een golfbad, leuke watervalletjes en whirlpools. Deze zijn dagelijks open tijdens het vrij zwemmen. Na het zwemmen met je vriendjes kun je genieten van friet met snacks! Daar zullen ze vast zin in hebben na al dat gezwem!

Naast het normale zwemmen is het twee keer per maand mogelijk om op vrijdag te discozwemmen! Lekker zwemmen en spelen in het donker met muziek en discolampen! Cool toch!

Wil je meer weten over dit zwembad? Klik dan via de roze button direct door naar hun website.

PS Inspiratie nodig voor een traktatie? Kijk dan verder in onze Thuis-categorie!

Sportcentrum De Banakker

Frederik van Eedenstraat 23-25
4873 AW Etten-Leur
Openingstijden Woensdagmiddag, vrijdagavond en in het weekend. Prijs €10,60 p.p. (inclusief: Entree zwembad, 2 mini frikandellen en 2 kipnuggets, Frites met mayonaise en ketchup, Onbeperkt limonade, Snoepzak, Attentie voor de jarige) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De lente!

De lente!

Tijd om lekker buiten te spelen in één van de 10 allerleukste speeltuinen in en om Breda!

Kom heerlijk schommelen, glijden en ravotten!

Naar de speeltuinen!