Boerderijfeestje!Terug naar het overzicht

Bij Kinderboerderij de Leijhoeve te Rijsbergen kun je een boerderijfeestje komen vieren, hoe gaaf!
Op de Leijhoeve hoef je je geen zorgen te maken over het programma van je feestje. Dat is namelijk al helemaal gemaakt voor je!

Je begint je feestje met cakejes versieren en cadeautjes uitpakken om in de feeststemming te komen. Vervolgens gaan jullie je omkleden zodat jullie er uit zien als echte boeren en boerinnen! Als iedereen een overall aanheeft gaan jullie de wei in om de dieren te verzorgen. Je gaat er voor zorgen dat de dieren het fijn hebben op de wei, en je mag ze zelfs voeren!

Als iedereen is bijgekomen van het harde werk is er even een pauze, met ranja en een snoepje. Daarna staat er nog een speurtocht op het programma, mogen er kaarten worden versierd en kunnen jullie nog lekker spelen in de speeltuin.

Als er gereserveerd is sluiten jullie de dag af met een hapje eten in de brasserie.

Wil je graag meer informatie over het kinderfeestje? Klik dan op de roze button, zo kom je op de website.

PS Lekker een dagje spelen! Hier vind je speeltuinen in en rondom Breda!

Kinderboerderij De Leijhoeve

Burg. N. de Jaegerplein 1
4891 NL Rijsbergen
Openingstijden Als je dit kinderfeestje wilt boeken kun je contact opnemen met Boerderij de Leijhoeve. Dit kan via de roze button! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

De leukste uittips ook in je mailbox!

De leukste uittips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je maibox!

Schrijf je in!