Mollenstreken! Speel mee!Terug naar het overzicht

Een middag vol actieve opdrachten op de locatie waar jij wilt. Wie ontmaskert de MOL? 9-13 jaar
De kinderen zijn nog maar net binnen, of ze voelen al wat er gaat gebeuren vandaag… Eén van hen zal te horen krijgen dat hij de MOL is en vanaf dat moment is niemand meer te vertrouwen! De kaartjes worden uitgedeeld en iedereen staat op scherp. Het feestje bestaat uit veel verschillende denk en doe opdrachten. De kinderen krijgen allerlei geheime tips die de MOL zullen helpen om zijn spannende taak goed uit te voeren. Welke pot met geld groeit het snelst? Die van De MOL of van het team?

Als alle opdrachten gespeeld zijn, volgt de welbekende test waarbij er uiteindelijk drie finalisten overblijven. De spanning loopt steeds hoger op: wie is de MOL? Wie heeft de meeste vragen goed beantwoord en komt als winnaar uit de bus?

Alles voor dit feestje is volledig uitgewerkt. Dat betekent dat de kinderen zelfstandig de opdrachten spelen. Voor de begeleiding is het voldoende om het draaiboek vooraf door te kijken en de materialen uit de box klaar te zetten. Tijdens het spel bent u de presentator. Alle teksten staan uitgeschreven in het draaiboek. Ook jureert u om te bepalen hoeveel geld de kinderen verdienen.

Met Mollenstreken gaan jullie gegarandeerd een actieve, leuke middag tegemoet met de juiste spanning voor de deelnemers!

Klik op de roze knop om dit spel te bestellen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste uittips ook in je mailbox!

De leukste uittips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je maibox!

Schrijf je in!