7 x Openluchtzwembad in omgeving Den Bosch

12 mei 2024

Van de glijbaan afroetsjen, een bommetje, duiken en lekker spetteren. Als je gaat zwemmen met de kids is het gegarandeerd vermaak! Met deze temperaturen zwemmen we natuurlijk het liefste in een buitenzwembad. Daarom hebben wij 7 openluchtzwembaden, in de regio Den Bosch, op een rijtje gezet:

Kwekkelstijn in Rosmalen
Heerlijk plonsen in het water, glijden van de glijbaan en daarna lekker buitenspelen in de speeltuin of in de zandbak. Combibad Kwekkelstijn is een zwembad wat overzichtelijk en gezellig is. Er is een buitenbad en aan de achterzijde is er een groot grasveld waar je in de zomer heerlijk kan vertoeven op je handdoekje!

Het Run in Drunen
Zwembad Het Run in Drunen is hét grootste en verwarmde openluchtzwembad in de omgeving. Het is er ruim opgezet, met een leuke waterglijbaan en een gezellige (water)speeltuin voor de kids!Staalbergven Oisterwijk
Een dag lang met het hele gezin vertoeven aan de waterkant, een middag zwemmen met vriendjes en vriendinnetjes of klimmem en klauteren in de speeltuin, het is allemaal mogelijk bij Het Staalbergven in Oisterwijk! Er is een peuterspeelbad, een middeldiep bad met een grote familieglijbaan en een diep bad met wedstrijdafmetingen.

Zindewinde Waalwijk
Zwembad Zidewinde is hét openluchtzwembad van de Langstraat. Het openluchtzwembad is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Spring in één van de vier verwarmde zwembaden of ga lekker chillen op de ligweide in het zonnetje.

Zegenwerp St. Michielsgestel
Het zwembad Zegenwerp in St. Michielsgestel is altijd gezellig! Ze hebben een ruime ligweide, een 25 meter zwembad om lekkere baantjes te zwemmen, een recreatiebad waar je diepe duiken kan maken én een peuter- en kleuterbassin voor de allerkleinsten. Heb je even genoeg van het water, klim dan in het klimkasteel!T'Heike Nuland
Hoe leuk! Een zwembad, kinderboerderij en speeltuin in een! Je kunt er heerlijk zwemmen in twee verschillende baden, een bad is 30 cm. diep en het andere 50 cm. diep. Er is geen badmeester, dus vaders, moeders, opa's, oma's of andere begeleiders dienen zelf op hun kinderen te letten.

Het Kuipke in Heesch
  • 30 meter bad, diepte 40-140 cm
  • Peuterbad, diepte 40 cm
  • Water altijd 29 graden
  • Grote zonne/speelweide met speeltoestellen
  • Winkeltje
  • Individuele- en groepskleedkamers
  • Voldoende parkeerplek
Ik ga snel een duik nemen! Jullie ook?

~ Carlijn ~

Buitenzwembad, waterspeeltuin, buitenbad, zomerkamp, zwemmen, buitenspeeltuin, grote speeltuin, openluchtzwembad, tropisch zwembad, zwembaden, zwemmen, blote voetenpad, buiten zwemmen, zwemplekken. speeltuin, kindvriendelijk restaurant, restaurant met speeltuin, Peutervriendelijke buitenzwembaden, Verwarmd kinderbad, Waterattracties, Zandspeelplaats, Openluchtbad, Waterspeelpark, Subtropische zwembaden, Bosbaden