5x leuke indoor speeltuin en speelplek in Den Bosch

19 februari 2024
Wanneer het regent of het weer ons een beetje in de steek laat, willen de kids toch graag spelen en zichzelf even fijn uitleven! Hier 5 tips met leuke speelplekken waar niet alleen de kids, maar ook de (groot)ouders zich kunnen vermaken!

Fabula in Schijndel

Pannenkoekenhuis Fabula is echt veel meer dan een pannenkoekenhuis! Er is binnen zoveel te beleven: een fantastisch leuke speelkelder en speelzolder, maar ook buiten is genoeg te doen: waterspeeltuin, skelters, speeltuin. Sluit je dag af met een heerlijke pannenkoek.

Het Gouden Woud in Liempde

Kom ravotten, spelen, klimmen en klauteren, goud zoeken, verstoppertje spelen en nog veel meer! Het Gouden Woud in Liempte is een unieke speelplek midden in de natuur waar kinderen urenlang kunnen spelen. En (groot) ouders kunnen genieten van een drankje en hapje. Top dus!

Hullie Speelboerderij in Uden

Een dagje uit voor het hele gezin met geweldige binnenspeeltoestellen vind je bij Hullie Speelboerderij in Uden. Maar ook volop speelmogelijkheden buiten, fijne afwisseling en vervelen is geen optie! En (groot) ouders kunnen vanaf het terras uitkijken op de spelende kinderen en genieten van kop koffie of iets anders lekkers van de kaart. Genieten!

Avonturenland Ballorig in Den Bosch

Spelen bij Ballorig in Den Bosch is een groot avontuur. Een binnenspeeltuin waar je het hele jaar door kan klimmen, rennen, klauteren en springen. Het is er licht en overzichtelijk en voor kids van 0 t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Tot snel!

De Gerrithoeve in Oisterwijk

De Gerrithoeve in Oisterwijk is een restaurant, speelboerderij (binnen als buiten) en een camping. Je kunt fijn spelen in een overzichtelijke omgeving. Laat het weer het toe, dan is er buiten ook volop speelgelegenheid. Zowel binnen als buiten kun je heerlijk vertoeven op het terras. Leuk!

Veel plezier!

~ Carlijn ~