• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

5x Blotevoetenpad in de buurt van Den Bosch!

18 maart 2024
Heerlijk met je blotevoeten over de blotevoetenpaden struinen! Voel de verschillende ondergronden tussen je tenen, durf jij het aan? Superleuk uitje voor kinderen. Ontdek alle blotevoetenbanden in de omgeving van Den Bosch!

De ideale combinatie voor een actief, gezellig en een ontspannen dag. Heerlijk keuvelend met je kids door de natuur. Wij hebben een heel handig overzicht gemaakt van de blotevoetenpaden in Rosmalen, Heeswijk-Dinther, Vught en Ammerzoden.


Blotevoetenpad Valenkamp - Rosmalen


Bij de gezellige Landwinkel Valenkamp vind je ook een superleuk blotevoetenpad voor de kids. Dit pad leidt je langs de kippen en de moestuin. Langs houtsnippers, modder, zand: er is van alles te beleven!Natuurspeeltuin Hoppies - Ammerzoden


Dit speelpark is ooit begonnen als een maïsdoolhof naast de champignonkwekerijen de Hopwaag. Inmiddels is dit natuurspeeltuin uitgebreid met vele mogelijkheden om je uren te vermaken tussen alle elementen die de natuur ons biedt. Water, zand en groen vormen de basis van Hoppies Natuurspeeltuin. Wat echt leuk is, is het blotevoetenpad. Blotevoetenpad Heeswijk-Dinther


Je wordt ontvangen met koffie en appelgebak en voor de kinderen is er cake en ranja. Na de uitleg en een rugzak met spullen ga je op pad! Het lopen op blote voeten gaat beginnen! Op je blote voeten lopen met 25 hindernissen over gras, kiezels, palen, door het water, modder, klapzand, houtsnippers etc is natuurbeleving ten voeten uit!

Pluktuin Oss

Bij Pluktuin Oss kun je niet alleen een prachtig veldboeket plukken, je kunt ook op je bloetenvoeten over de padden lopen tussen de bloemen in, dat is een extra beleving. Geniet van de grassprietjes tussen de tenen en voel de verschillende ondergronden onder je voeten, zoals steentjes, hout, schelpjes!

Kwekkeltje Rosmalen

Zo tof, ook bij het Kwekkeltje in Rosmalen vindt je een blotevoetenpad! Nog meer speel plezier!


Tip: Neem een handdoek en droge kleding mee!

Veel plezier!

~ Carlijn ~

Ontdek al onze toffe tips in de categorie Eropuit!