10x De Leukste Moederdag uitjes!

7 mei 2024
Op Moederdag zijn alle moeders jarig, op Moederdag vieren alle moeders feest! Wij verzamelden de leukste tips & uitjes voor Moederdag. Ontdek ze allemaal!
Leuke Moederdag uitjes voor het hele gezin!

🎉 De leukste uitjes op Moederdag!

 

Op naar de Molen!

Kom met je kinderen, op 13 en 14 mei, pannenkoeken bakken met molenmeel, molenmarkten bezoeken, fietstochten maken en nog veel meer toffe activiteiten tijdens Nationale Molendag. Ontdek de molenaar bij jou in de buurt! Leuk Moederdag uitje


 

Suppen met moeders!

Hoe leuk, om samen Hemelvaart en Moederdag te vieren op een weindsurfplank of sup bij SUP & Windsurf Den Bosch. Leer samen de basis van het suppen van een ervaren instructeur. Lekker Sportoief en fijn buiten, aanrader! Meld je aan!

Speuren door Slot Loevestein

Ontdek Slot Loevestein tijdens de leuke Speurtocht waarin je Hugo de Groot helpt zoeken naar iets heel speciaals wat hij kwijt is. Luister naar de mooie verhalen over hoe de kinderen vroeger leefde op het Slot. En waar ze mee speelde. Meer info!Nog meer Moederdag inspiratie!

 

Kletsen over Moederdag!

Wat zou je doen als je een dagje mama was? En waarom zijn moeders zo belangrijk? In de Kidsproof Kletspraat Moederdag vind je een heleboel leuke kletsvragen om aan je kinderen te stellen. Download de vragen hier gratis. Gezellig klessebessen 

Leuke Moederdag uitjes

Na het moederdagontbijt is het leuk om mama te verrassen met een uitje. Op deze speciale dag is het éxtra leuk om samen wat te ondernemen. Hier vind je de leukste ideeën voor een leuk dagje uit met moeders. Samen eropuit!

Moeders ogen dicht!

Veel mama's worden op Moederdag heel blij van een lekker ontbijt of een zelfgemaakt knutselwerkje. Speciaal voor iedereen die een moeder wilt verrassen; hier vind je de nodige inspiratie voor een homemade verrassing. Kiezen maar! Aan de slag! 
 

5x leuk voor Moederdag

Wil je iets liefs doen voor een andere moeder op Moederdag? Je eigen moeder of een leuke vriendin? Wij hebben alvast 5 leuke verrassingen bedacht. Want wat ons betreft kunnen moeders nooit genoeg in het zonnetje gezet worden! Verras een moeder 

Tip: stuur deze blog even door naar papa! 😉

Fijne Moederdag! Liefs, Carlijn