5x Natuurpoort in en om Den Bosch!

30 oktober 2023
Zie jij ze ook wel eens staan van die grote roestige sleutels ondersteboven, midden in de natuur? Dat is hét symbool voor de Brabantse Natuurpoorten. Als je die ziet dan weet je zeker dat je in een prachtig natuurgebied terechtkomt. Ontdek de Natuurpoorten in de regio Den Bosch en ga er op uit!
Brabantse natuurpoorten in Noord-Brabant - De Natuur in met Kids!

Natuurpoort De Drie Linden - Drunen

De natuur in met de kids, door het zand, de bossen en de heide! Een gigantisch natuurgebied waar je kunt picknicken, speuren, wandelen en fietsen. Plof daarna neer op het terras van De Drie Linden voor een lekker koel dranken terwijl de kids nog verder spelen in de speeltuin. :) =

Natuurpoort De Kriekeput - Herpen

Natuurpoort De Kriekeput – De Maashorst is hét startpunt en eindpunt om het fantastische natuurgebied de Maashorst te ontdekken. De kids spelen lekker in de natuurspeeltuin en samen beklim je de uitkijktoren. En alsof dat allemaal nog niet leuk genoeg is kun je ook nog een duik nemen in het overdekt én openlucht zwembad van restaurant De Kriekeput! =

Natuurpoort Nemerlaer - Haaren

Struin door de verschillende natuurgebieden en sluit af met een heerlijke pannenkoek van Pannenkoekenhuis Belveren in Haaren! ?



Natuurpoort Kasteel Heeswijk - Heeswijk Dinter

Natuurlijk brengen we een bezoek aan Kasteel Heeswijk. Maar je kunt er ook heerlijk wandelen, de uitkijktoren beklimmen, het museum bezoeken en iets verder ligt zelfs een Molen die je met fluistersloep over de Aa bezoekt! Bij De Barones, in het koesthuis van het kasteel, kun je terecht voor een lekker drankje en een lunch, terwijl de kids spelen in de kasteeltuin. ?

Natuurpoort De Vresselse Hut

Natuurpoort De Vresselse Hut in Sint-Oedenrode is de opening naar het Vresselse Bos, het Dommeldal en Nationaal Landschap Het Groene Woud! beklim de uitkijktoren en geniet van het uitzicht. ?



Geniet van al het moois in onze Brabantse natuur! 

~ Carlijn ~

Noord-Brabant heeft nog veel meer mooie natuurgebieden zodat je fijne boswandelingen kunt maken met je kids! Ontdek hier nog meer bossen, vennen en heide-gebieden.