De tofste kerstmarkten voor kinderen in Noord-Brabant

5 december 2023
Kerstmarkten maken de weken rond kerst en oud en nieuw altijd extra sfeervol! En ze zijn zo gezellig om met het gezin te bezoeken. Even wat lekkers drinken en de kraampjes langs. Wij hebben de leukste kerstmarkten voor kinderen in 2023 op een rijtje gezet!

Dickensnight Brandevoort

Op zondag 17 december worden er weer diverse oude bekenden en nieuwe gezichten verwelkomt tijdens de Dickensnight in Brandevoort. Wandelend tussen de kramen zul je plotseling oog in oog staan met de personages uit de tijd van Charles Dickens.

Kerstmarkt Hilvarenbeek

Op 20 december kan je je lekker komen opwarmen bij deze knusse kerstmarkt. Er is muziek, kerstkraampjes, lekkere hapjes en een toneelstuk waar je naar kan kijken. Aan het einde van de dag komt er hooggeëerd bezoek: de Kerstman! 

Wollige Winterweken Geldrop-Mierlo

De wollige Winterweken zijn terug en dit jaar grootser dan ooit. Zo is er een spectaculaire ijsbaan, glijschans, kerstmarkt, heel veel muziek en hapjes en drankjes. 

Feelgood Market Eindhoven

In de winter is de FeelGood Market lekker warm en knus binnen in het Klokgebouw. Je kunt er shoppen, workshops volgen, gemasseerd worden, gezondheidsadviezen krijgen, hapjes proeven, genieten van de live-muziek.

KerstSTEKtakel

Vier de magie van kerst op de meest sfeervolle plek van Breda. STEK wordt omgetoverd tot een winterwonderland met lichtjes, heerlijke geuren en super leuke cadeau ideetjes. De kinderen mogen zelfs met de Kerstman op de foto! Kom hier genieten van de fijne kerstsfeer.

Winter in Tilburg op het Willemsplein

Doe een spelletje of klets wat bij het vuur. Gezellig samen komen; dat is waar het om gaat. Geniet van lekker eten en muziek. En er is ook een heel gezellige mini-kerstmarkt te vinden.

Kerstmarkt IJM in Vught

Zaterdag 16 en zondag 17 december 2023 staat de vierde jaarlijkse kerstmarkt gepland! De kerstmarkt zal dit jaar nóg gezelliger worden ingericht met zo’n 200 nostalgische houten kramen, knusse vuurtjes en uiteraard de nodige kerstversieringen. Alles vindt plaats op het verharde terras bij het IJzeren Man Strandbad & Madame Zita waar je kunt genieten van een lekker hapje en drankje. 

Kerstmarkt Waalwijk

Van 20 t/m 24 december is er een mini kerstmarkt in het centrum van Waalwijk. De Kerstman komt langs, er is live muziek en natuurlijk zijn er ook oliebollen!

Dickensfestijn in Drunen

Het centrum van Drunen verandert op 17 december 2023 weer in een levend negentiende eeuws tafereel. De Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie. Vele personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver komen tot leven en vind je op deze geweldige kerstmarkt in Drunen.

De Brabanttse Winter in Den Bosch

Van 21 december 2023 t/m 7 januari 2024 worden wintersprookjes werkelijkheid in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Een gigantische winterervaring waar je kunt genieten van de grootste schaatsbaan van Brabant, een leuke kerstmarkt, Theater en talloze geweldige winterse kinderactiviteiten. 

Wintermarkt bij Groeituin

Kom voor een gezellige winterse kerstsfeer naar Groeituin013. Er staan vuurkorven waar je je lekker bij kan opwarmen. Er zijn heerlijke hapjes die gemaakt zijn van producten uit de Groeituin. Er is gezellige live muziek. En bij slecht weer wordt alles gewoon verplaatst naar de verwarmde sfeervolle kas.

Kerstmarkt Etten-Leur

De hele dag is er een gezellige kerstmarkt in Etten-Leur Noord. Sla de laatste kerstinkopen in en geniet van de gezellige kerstfeer.

Er is nog veel meer leuks te doen rondom de feestdagen! Kijk ook eens naar onze állerleukste tips voor de kerstvakantie met kinderen in en om Breda, Eindhoven, Tilburg & Den Bosch

Fijne feestdagen!

Liefs Klazien, Sanne & Carlijn

Kerstvakantie-uitjes in Noord-Brabant

Vast op zoek naar leuke tips voor de vakantie? Er is weer heel veel leuks te doen voor kinderen: van creatieve uitjes en sportieve activiteiten tot een bezoekje aan een museum. Er is voor ieder wat wils! Onze Uitagenda staat bomvol leuke kerstvakantie-uitjes in en om Breda, Eindhoven, Tilburg & Den Bosch, kijk snel!


Deze zijn kerstmarkten zijn al geweest maar volgen jaar vast weer te bezoeken!

Sfeervolle kerstmarkt in Roosendaal

Kom op zaterdag 9 of zondag 10 december naar deze leuke kerstmarkt. Er is muziek en de kinderen kunnen hun eigen kerstversiering maken. En natuurlijk is er lekker wat te eten en te drinken.

Princenhage Fonkelt

10 december is de Aogsemarkt in Breda helemaal in kerstsferen gebracht. Oud Hollandse spelletjes, koek en zopie en de curling wedstrijd!