7 pannenkoekenrestaurants mét toffe speelplek!

12 maart 2023
Zijn jullie kids ook zo dol op pannenkoeken? Hier 7 tips met leuke én lekkere pannenkoeken in de regio!
Fabula in Schijndel
Pannenkoekenhuis Fabula is echt veel meer dan een pannenkoekenhuis! Er is zoveel te beleven! Speelkelder, speelzolder, speeltuin en nog veel meer!

De Koekenbakkers in Heeswijk-Dinther
Samen uit eten gaan is pas écht leuk als ook alle kinderen zich vermaken! En dat kan bij De Koekenbakkers! Leef je uit in de (veilige en omheinde) speeltuin en/of speelzolder!

Het Betoverende Bos in Esch
Je wordt helemaal betoverd als je hier komt eten! Een grote speeltuin met trampolines, schommels en klimtoestellen of leef je uit in de speelkamer.

Pannenkoekenboerderij de Kabouter in Schijndel
Je wordt omringd door kabouters en dat zorgt voor de Brabantse sfeer! Een omheinde speeltuin met skelterbaan, een grote trampoline en nog meer leuks om je te vermaken, hoe fijn en leuk!

't Struifhuis in Liempde
Bourgondisch genieten voor jong en oud! Voor een pannenkoek en nog veel meer andere zaligheden kun je terecht bij 't Struifhuis. Ook aan de kinderen is gedacht! Een ballenbak, legohoek, kleine bioscoop en hier smul je van de pannenkoek mét Nutella!

Pan&Zo Pannenkoekenrestaurant
Een sfeervol pannenkoekenrestaurant in een bosrijke omgeving! Naast overheerlijke pannenkoeken kun je hier ook terecht voor lunch, koffie of een gezellige borrel. P.S. ga van te voren spelen in het Speelbos Herperduin

Pannenkoekhuis De Oude Maas 
Midden in het natuurgebied ligt dit superleuke pannenkoekenhuis. Je kunt er niet alleen overheerlijke pannenkoeken eten, maar ook heerlijk binnen en buiten spelen! Fijn voor de kids, maar ook voor de ouders. Een waar speelparadijs!

Kijk voor nog meer heerlijke restaurantjes in onze uit eten categorie.

Eet smakelijk!

~ Carlijn ~