Toffe uitjes voor tijdens de paasdagen 2024

25 maart 2024
Het is alweer bijna Pasen! Naast paaseieren zoeken, lekker brunchen en op visite gaan bij familie is er nog veel meer leuks te doen tijdens de paasdagen. We hebben de leukste paas-uitjes voor je op een rijtje gezet!

Paaseieren zoeken in Den Bosch

Kom op zaterdag 30 maart paaseieren zoeken met de paashaas in de binnenstad van Den Bosch. Er zijn overal paaseieren verstopt en je maakt kans op hele leuke prijzen! Iedereen mag mee doen en het is helemaal gratis.

Paaskermis in Oss

27 maart tot en met 1 april 2024 is het weer zover: de Paaskermis op de Rusheuvel in Oss. Er staan toffe attracties voor jong en oud, er zijn gave paasfeesten en de paashaas komt langs. Leuk uitje voor het hele gezin! Zwieren en Zwaaien in Oss!

Boeremert in Liempde

Kom op 2de Paasdag naar de Boeremèrt in Liempde en proef de Brabantse sfeer! Op deze dag zijn er veel muzikale acts, verschillende spellen en activiteiten voor kinderen en ambachtelijke marktkraampjes met veel lekkers. Proef de sfeer van toe!

Kamelensafari met Pasen

Ga op kamelensafari tijdens Pasen en bewonder en aai de unieke dieren van dichtbij! Wat houdt een kamelensafari in? Er is een rondleiding, je mag kalfjes de fles geven en er zijn eitjes verstopt met een letter. Heb jij het woord goed? Ontvang een presentje!

Diarree is mijn lievelingskleur

Kom op Eerste paasdag naar deze kak-voorstelling met een grootte boodschap. Theater Artemis combineert tijdens dit hilarische optreden, op een speelse wijze, explosief theater met poppenspel, muziek, actionpainting & beeldhouwkunst. Reserveer je plekje!

Tulpen Plukken

Bij Pluck van het Veld in Cromvoirt mag je je eigen tulpen plukken! Na een korte instructie ga je aan de slag en kies je de mooiste tulpen voor je boeket! Leuk paasuitje voor het hele gezin en een mooi voorjaarsboeket voor op tafel! Meer info.

Kleuterbios bij Kinepolis

De Kleuterbios is speciaal voor de allerjongste filmfans. Het geluid wordt iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Op Eerste Paasdag staat de Kleuterbios helemaal in het teken van de film Katak, de dappere beloega. Met filmdiploma.

Winactie: De Bellende Engel

Wist je dat bovenop de Sint-Janskathedraal een bellende engel staat? Stephanie Biesheuvel heeft hier een heel gaaf kinderboek over geschreven. En wij mogen één boekpakket weggeven. Wij zijn al gestart in het boek, aanrader! Doe ook mee.

32 x Paastips

Voor iedereen die Pasen gezellig thuis viert hebben we 32 vrolijke paastips verzameld die geschikt zijn voor mooi en minder mooi weer. Van een paaseierenproeverij tot een eieren survival en meer! Nieuwsgierig?

Paastakken

Bij ons thuis is het écht een traditie om elk jaar de paastakken te versieren! Dit keer hebben we drie vrolijke paastak varianten bedacht. Net even anders en leuk om samen met de kinderen te maken. Knutsel mee!

Paaseieren versieren

Een van de leukste dingen tijdens Pasen is toch wel paaseieren versieren! Met deze 24 decoratie tips tover je gewone eieren om tot kleine kunstwerkjes (zonder verfmolentje). Laat je hieronder inspireren door onze paaseieren! Naar de tips!

Paashapjes en knutsels

Haal Pasen in huis met deze leuke en gezellige tips! Check hier allerlei toffe knutsel en schminkvoorbeelden, paasrecepten en de eierdans om helemaal in de stemming te komen! Veel plezier! Voor de creatieveling!

Kletspraatjes

Wat zou je de paashaas vragen? En ben je team hard- of zachtgekookt ei? Deze en meer leuke vragen voor Pasen vind je in de Kidsproof Kletspraat Pasen. Download 'm gratis, printen hem uit en klets er samen op los! Downloaden!


Nog meer Paasuitjes

En er zijn zoveel leuke uitjes in het Paasweekend te doen met het hele gezin! Wij zetten ze allemaal in de uitagenda. Van speurtochten tot kasteel bezoeken. Ontdek ze allemaal in onze speciale Paas categorie. Uitagenda Pasen

Fijne paasdagen ~ Carlijn ~

Check onze Uitagenda, categorie Pasen, voor nog meer toffe tips voor het hele gezin, tijdens de paasadagen!