8x Leuke plekjes om pompoenen te kopen!

10 oktober 2021

Het is Herfst! Dus ook pompoenentijd! Maak samen met de kids een lekkere pompoensoep of ga met de kinderen leuk knutselen. Maar waar zijn nou die specifieke adresje waar je ze kunt kopen in de omgeving van Den Bosch? Wij zijn op zoek gegaan en hebben een mooi lijstje voor jullie samengesteld.

In Schaijk aan de Munstraat 2 hebben ze diverse soorten pompoenen van klein tot groot en diverse kleuren. Ze hebben eetbare pompoenen maar ook pompoenen voor Halloween en om leuk mee te decoreren.

In Sint-Michielsgestel aan de Horziksestraat 12 vind je een toffe zelfbedieningskraam vol met Halloween pompoenen in vele verschillende soorten en maten. Al vanaf 1 euro per stuk!

Jeetje wat een berg pompoenen heb ze in Uden aan de Wilsfoort 6, voor je klaar liggen. Pompoenen in vele soorten en maten. Ook grote partijen zijn leverbaar.

Pompoenen en kalebassen. Eetbare zoals de Hoikkaido en flespompoen maar ook spaghettipompoenen en Halloween pompoenen. Decoratieve kalebassen van klein tot groot met mooie kleuren. Tevens zijn er leuke geschilderde kalebassen. Ook grotere aantallen mogelijk. Waar? Aan de Spurkstraat 62a in Den Dungen.

Heel veel eet- en sierpompoenen bij de kraam in Drunen. Ook is dit jaar weer het soeppakket verkrijgbaar, door het succes van voorgaande jaren. Verder veel sierkalebassen, sierkomkommers, aardbeienmaïs, pepers en leuke opgemaakte mandjes. Alle pompoenen en zonnebloemen zijn onbespoten dus puur natuur! Adres: Duinweg 52 in Drunen.

Pompoenen, bloemen, groeten en nog veel meer vind je aan de Esscheweg 205 in Vught! Buiten bij de boerderij staat een kraam met heel veel verse producten, direct van het land! Aanrader om eens langs te wippen!

Ook bij Winery & Herbs in Schijndel zijn ze er weer! Pompoenen, heel veel pompoenen. Om kunstwerken van te maken of om lekker op te eten. Ze zijn geopend van vrijdag t/m zondag.

Weet je wat je allemaal kan doen met een pompoen? Klik hier!

~ Carlijn ~